söndag 28 december 2008

Då ska vi se hur det här går....

Nu tar jag steget ut i bloggvärlden! Lovar ingenting, men jag ska göra ett försök. Var väldigt duktig under mina unga år att skriva dagbok och har gjort några försök på senare år..vilket har resulterat i ett flertal dagböcker som består av 95 % tomma sidor. Men jag vill ju inte på något sätt säga att detta är dödsdömt redan från början men jag måste ju ändå förvarna OM någon skulle vilja följa med mig på denna spännande resa.

Vad tänkte jag skriva om då? Jo, hur livet är här på landet. Vaknar kl. 05 och kokar gröt innan jag hoppar i stövlarna för att mjölka korna... ha ha! lurade jag någon nu eller...? Nej då, de enda varelser med fyra ben vi har är en hund och en katt.

Men som tur är, så ska jag kanske inte skriva så mycket utan min tanke är att kombinera skrivandet med lite foton. Har ganska nyligen blivit inspierad (av en mycket duktig fotograf) att använda vår kamera, som vi köpte för några år sedan. Har liksom inte upptäckt förrän nu att man kan fixa och trixa med kameran och att det ibland blir rätt bra bilder. Det är kul!

Nu dröjer det nog ett tag innan jag får till denna sida, men håll ut ett litet tag iallafall...

2 kommentarer:

oumberligating sa...

Självklart så ska du nu ta det stora steget ut i "Bloggvärlden" trevligt på alla sett måste jag säga. Började själv för någon månad sedan och det har redan blivit full fart, ett tips är att ha sin mailbox öppen, har fått många trevliga kontakter där, en del vill visst vara helt anonyma och inte synas ens i kommentarsrutan. Fina bilder och trevlig blogg början hoppas vi ses och hörs här i Cyberrymden i framtiden. Skriver dels från den här bloggen www.oumberligating.blogspot.com samt från en lite viktigare www.jernsaxen.blogspot.com handlar om fysiskt smärta, började som en blogg som en förfrågan om att starta upp en ny Smärtförening titta gärna in där också när du har tit. Avslutningsvis Gott Nytt År mvh från Peter

Karin sa...

Tack och Gott Nytt År till dig också!