lördag 14 november 2009

Nära till inspirationTvå ganska olika bilder från samma dag. Tycker att de passade bra ihop trots olikheten. Har inte hunnit vara ute med kameran så mycket på sistone. Men samma dag som jag fotade "Höstpasteller" (tidigare inlägg), tog jag en runda runt huset och det blev en hel del bilder. Ibland tryter ju inspirationen och man känner inte för att fota överhuvudtaget eller att det vore skönt att dra iväg någonstans för att se något nytt, men ofta räcker det för mig att gå runt knuten för att bli inspirerad. Beroende på vädret, ljuset, årstiden, humöret så lockas man till olika motiv som bara finns därute och väntar på en. Kanske är det för att jag inte har fotat så jättelänge men jag hoppas och tror att jag kan säga samma sak om tio år...
Vad blir ni inspirerad av ?

4 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Snyggt! Gillar fågeln och dina höstpasteller.
Jag fotograferar också oftast det som jag har nära mig men ibland tröttnar jag och längtar bort till något nytt. Utmaningen med att fotografera vid samma platser alltid blir att försöka få till det på ett nytt sätt, inte alltid så lätt.
Ha det bra
Kram

Karins fotoblogg sa...

Hehehe.... jag är nog inte rätt person att yttra mig om inspiration just nu! Men det inspirerar att komma hit och kika på dina fina bilder!

Kram

Karin sa...

Tack för era svar!
Ja man behöver nog komma bort emellanåt även om det finns mycket att hämta på hemmafronten. Men det är väl som det där med inspiration att fota överhuvudtaget...att ibland behöver man låta kameran vila för att senare se saker på ett nytt sätt och kanske få lust igen.

Anonym sa...

Bilderna passar helt klart ihop. Jag tycker speciellt om den grafiska känslan i fågelbilden. Mycket snyggt!