fredag 15 juli 2011

Farligt vattenHar gått igenom bilderna lite mer nogrannt från första utflykten på kursen (se tidigare inlägg) då vi var till "Fiskdammarna". Fastnade bl.a. vid dessa två. Det är något läskigt med vattnet...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Här händer det saker men bilduttrycket vill jag lova! Härligt! Två fina bilder från fiskdammarna, ett ställe väl värt att besöka :)))

Anonym sa...

Fantastiskt spännande bilder. Kan du rekommendera kursen du va på??? Kram

Karin sa...

Tack Marie!! Dina ord värmer :-) Ja, det var ett svårt ställe först, men sen lossnade det lite tror jag...och bilderna växer lite nu när jag tittat på dem igen när jag kommit hem. Så dit åker jag gärna igen :-)

nattsyrranphoto...ja, jag kan verkligen rekommedera kursen om man vill utveckla och fördjupa sig och sitt fotograferande och "göra sina egna bilder". Superbra kurs! Skrev lite mer i en kommentar på din blogg. Svårt att beskriva den på ett kortfattat sätt.

/ Kram

Anonym sa...

Hej Karin! Kul att ses på kursen och se likheterna i hur vi tänker och gör bilder. Gillar särskilt den nedre av bilderna i inlägget här. Trots det mörka så är det något tillmötesgående med den stora kattfiguren i vattnet :)

/Rikard

Roland Sköldblom sa...

Hej Karin! Jag gillar båda dessa bilder, fin känsla i bilderna och dom ser lite läskiga ut. Passar fint i svartvitt!

Henrik sa...

Jättefina bilder Karin! Jag och Maria var faktiskt tillbaka vid fiskdammarna något efter kursen - åkte på Terjes utställning. En fantastisk plats, men jag kunde inte finna någon ro den gången. Jag gillar dysterheten i bilderna. Särskilt den undre tycker jag är mysig. Den känns väldigt konkret samtidigt som den är abstrakt. Man vet inte riktigt vad det är man ser. Grenarna skapar fantastisk känsla. O ansiktet i bakgrunden är spöklikt :)