söndag 22 april 2012

Så kan det gå......när man ska försöka passa på att ta lite familjeporträtt när man redan har "studion" uppställd hemma i sovrummet. Den erfarenheten jag har när det gäller porträttfoto och speciellt familjeporträtt är ju att det inte alltid är helt enkelt. I lördags hade jag besök av en liten familj (2 vuxna, 1 barn) och det gick kanonbra. Inget krångel någonstans och den söta lilla bebisen gjorde inget motstånd att bli fotograferad och blev inte ledsen en enda gång. Kände att det gällde att passa på medan det flöt på så bra, så jag väckte maken från sin middagslur och fick med mig barnen och körde igång då allt var färdigriggat. Hade stativ uppställt men det blev lite svårt att ställa in bilden så den träffade rätt på fyra personer varav två inte riktigt kunde sitta still. Men vi hade kul iallafall (se första bilden). Sen fick maken ta kameran för att ta lite bilder på mig och barnen. Jag skrattade gott när jag fick se resultatet,smått kaos hela vägen, men vi ser ju rätt glada ut i början tills mina ansträngda leenden och barnens miner avslöjar vart vi är på väg. Jag tror bilderna talar för sig, speciellt sista bilden :-)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, sista bilden är ju helt fantastiskt äkta - känns igen ;D Men det var ju några jättefina med! De är slående lika dig på ögonen, sönerna!

Anonym sa...

Ojsan, ja det var alltså Helena Dahlberg som sa det där :)

Jimmy Tjäder sa...

Jag känner igen situationen :-)

/jimmy

Anonym sa...

Men åhhh vilka underbara bilder på er fantastiska familj. Så naturliga och fyllda av kärlek och glädje. Jag blir så oerhört glad när jag bläddrar ner bland familjekorten!!! Ha det gott och njut av våren. Nu har även vitsipporna kommit =) Kram

Karins fotoblogg sa...

Hahaha :) Fantastisk bildserie, jag gillar!

Krampåeralla

Malin Malmberg sa...

Jag älskar denna bildserie. Så himla fin. Gillar speciellt sista bilden! Den säger lixom allt! :)

LadyFi sa...

Vilka fina bilder!

Anonym sa...

Rolig bildserie!
/Rikard