måndag 12 april 2010

VårfrossaVåren är definitivt här! Har jobbat hela helgen så det kändes väldigt skönt att kliva ut i det fria efter jobbet och andas in den härliga vår doften. Tycker det luktar väldigt mycket och gott just i början av våren. Kanske är det allt liv som börjar gro under fötterna som sprider väldoften.


Hann ut en sväng för att just undersöka vad som är på gång där nere under fötterna. Mycket krälande bland myror och gammalt torkat fårbajs ;-) Blev en hel del bilder...här kommer en.

7 kommentarer:

Jörgen Håkansson sa...

Men det var ju själve ... vad alla hittar vårblommor. Här i Borås finns inte ett blad att fota ens. Jo gamla blad finns det gott om, men inga nya :)

Härlig bild, gillar den mörka tonen.

Kerstin sa...

Härligt, Karin. Så fint foto, med ljuset som spelar i bilden.
Här väntar jag på att snötäcket ska försvinna så att blåsipporna får en chans att visa sig. Längtar må du tro. ;)
Ha en fin tisdag.

Mitt andrum sa...

Jag får nöja mig med att se på andras blåsippor. Men det är inte dumt det heller. De är så ljuvliga. Lite annorlunda taget och det blir jag inspirerar av. Till "min" blåsippsskog är det ganska långt. Men nu känner jag att det är dags...
ha det // barbro

Camillas Foto sa...

Snyggt, blir så avundsjuk på alla som hittar blåsippor, här finns bara vitsippor.
Ha det bra
Kram

Niklas sa...

Ja visst är det härligt! Solen som värmer kinderna och man får till och med lite färg! Det trodde man inte för några veckor sedan :-)

/Niklas

Karins fotoblogg sa...

Hahaha :) Ja, det gäller att se upp, eller rättare sagt ner så att man inte sätter/lägger sig i nåt bajs när man ska makrofota :)
Jag har börjat ta med mig ett sittunderlag att sätta knäna på. Inte dumt alls!

Underbar bild på blåsippan, ljuset är magiskt och kompositionen suverän.

Kram!

Karin A sa...

Vilken ljuvlig blåsippebild! Gillar ljuset och den snygga kompositionen. Jag är sugen på att ge mig ut i skogen och se om jag kan hitta några också. Vilket fiffigt tips Karin kom med ovan (sittunderlag alltså).