måndag 10 maj 2010

Övning ger färdighet......brukar det heta. Och när det kommer till porträttfoto så är det exakt så. Förutom att fotografera naturen (vilket det mest blir) så är ju porträttfoto minst lika kul, men på sitt sätt mycket mer utmanande för mig. Därför är det så bra att ha Karin som modell och även som ett mycket bra bollplank när det kommer allt som rör porträttfoto. Bra att ha någon att öva på/med helt enkelt. Allt blir så mycket roligare och lättsammare då.

6 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Det skriver jag under på! Vi får göra det snart igen, eller hur?!! Min favvo är nog också nr 2.

Kram!

Kerstin sa...

Härliga porträttbilder, Karin. Själv tycker jag det är jobbigt att stå framför kameran, men det är väl nåt man måste träna på. Det är lättare att ställa nån annan framför. :)
Ha en fin dag.

Photos by Storm sa...

Fina bilder med härlig färgton. Lyckans ost som har en likasinnad att fota tillsammans med. Huset hos mig är ett klapphus där man har tvättat mattor sen 150 år tillbaka. Det är fortfarande öppet sommartid. Ha det bra/Kram

Cecilia sa...

Det är så roligt att få följa er två. Vilken tur ni har som kan öva tillsammans och har en så fin vänskap.

Jag gillar verkligen den sista bilden ...så närvarande.

Karin A sa...

Fina bilder! Gillar verkligen det mjuka ljuset och färgerna som du har fått till i bilderna. :) Kan tänka mig att du och Karin har kul ihop och extrabra är det ju om man kan hjälpa varandra att utvecklas!

Ha en fin vecka!
Kram Karin

Camillas Foto sa...

Fina porträtt, jag såg bilderna av dig på Karins blogg - så snygga!
Kul att kunna träffas och öva på varandra
Ha det bra
Kram