fredag 8 oktober 2010

Korparna


Blev så glad häromdagen då vi var ute på promenad med hunden och ett gäng korpar kom flygandes över trädtopparna. Det är något speciellt med dessa stora svarta fåglar och jag har inte sett så många härikring tidigare. Tror också att vi har haft besök av någon slags rovfågel. Har inte artbestämt den än men jag har både sett den på avstånd och hört dess läte några gånger. Skulle önska att jag hann mer ut i den närbelägna skogen mer på tidiga mornar...tror det finns mycket att upptäcka. Med höst och mörkare tider i antågande så behöver man ju kanske inte gå upp så där vansinnigt tidigt ;-)

4 kommentarer:

Photos by Storm sa...

Korpar är fina. Håller med dig om att morgnarna är härliga. Det är så vackert när det börjar ljusna. Tyvärr har jag så bråttom (mycket på jobbet alltså) just nu så jag hinner inte ens tänka ordet kamera. Ha en fin helg/Kram

Camillas Foto sa...

Att det ljusnar senare är helt klart en fördel när man funderar på att fotografera morgonbilder men däremot är det så fasligt svårt att gå upp ur sängen varje morgon när det är kolsvart utomhhus.
Härlig bild av korparna
Ha en skön helg
Kram

Niklas sa...

Härligt Karin, ett toppenmöte! :-)
Korparna är väldigt speciella!

/Niklas

Kerstin sa...

Nej, det är sant, det är en fördel med mörkare morgnar.
Ett tag i alla fall. I november är man inte lika förtjust längre. :)
Fin bild på korparna. Skulle vara kul om du fick bild på rovfågeln också.
Ha en fin måndag.
Kram