tisdag 15 februari 2011

Kylan...

...syns genom fönstret, eller hur? Det kan bli rätt spännande naturliga filter genom glasblåsta fönster med is och imma. Dessa bilder tog jag för några dagar sedan. Kylan har hållit i sig och igår och idag har temperaturen varit kring -25. Ärligt talat tar det emot att ens gå ut. Det är kallt både inne och ute och t.o.m. så att jag gärna plockar ur en nydiskad maskin, värsta värmebehandlingen för iskalla händer ;-)

4 kommentarer:

Karin A sa...

Brr, så kallt och vad gör man inte för att hålla värmen. ;) Härliga bilder! Jag kan bara instämma i att det blir fina effekter när man som du gjort fotar genom glasblåsta fönster. Gillar också färgerna mycket.

Jag tycker absolut du ska testa att göra egen lemon curd. Godare än den man köper och enkel att göra!

Kram Karin

Ninni sa...

Vackra bilder blev det...skönt att den för något positivt med sig kylan. Annars är den mest besvärlig. Fast idag känns det ju nästan som vår igen, "bara" -5 när jag gick hem från jobbet :)
Jag kan bara instämma med Karin, testa att göra egen Lemon Curd. Det är verkligen jättegott!
Kram NInni

Niklas sa...

Härliga bilder Karin! Ja man får ju utnyttja filter som inte finns i väskan också. Tyckte också den blev en härlig stämning i bilderna!

/Niklas

Nattsyrran sa...

Härliga bilder. Vi har ett fantastiskt vackert väder idag men det vette sjutton om jag vill sticka ut näsan.... VARFÖR ska det vara så fruktansvärt kallt?????
Trevlig helg=)