måndag 11 april 2011

Blåsippor
Har inte hunnit med riktigt nu när våren kommit med dunder och brak. Tänkte kolla om det gick och hitta någon enstaka liten blåsippa på tomten och blev glatt överraskad då det lyste i blått och lila lite överrallt genom de torra löven.

Höll på att göra värsta missen när jag krälade omkring på marken. Blev som vanligt imma på glasögonen så jag la dem på sidan av där jag låg eftersom jag ser rätt hyfstat på nära håll. Flyttade mig lite hit och dit bland sipporna och efter ett tag kom jag på ....glasögonen!!! Saken blev ju inte direkt bättre att färgen på mina glasögon påminner om eklövens bruna färg. Fick tänka till ordentligt innan jag hade ringat in området jag började på. Och ja, jag hittade dem :-)

6 kommentarer:

Karin A sa...

Vilka underbara bilder på blåsipporna! :) Ljuvligt...

Oj vad jag känner igen mig i det där med glasögonen. Det är ibland hopplöst att fota med glasögon och dessutom är de ju lätta att förlora om man tar av dem.

Ha det gott!
Kram Karin

Åke sa...

Fina sippor du bjuder på här! :)

Kerstin sa...

Haha, ja ibland går man in i fotandet så hårt att man glömmer tid och rum, och även glasögonen. ;)
Men härliga bilder blev det. Jag är så glad över mina snödroppar som blommar och igår upptäckte jag krokusar som är på väg upp i rabatten. Härligt! :)
Ha en fin kväll.
Kram

Nattsyrran sa...

SÅ vackra!! Jag måste ut och leta jag också. Vill bara ha lite bättre väder först. Håller tummarna att det blir schysst väder imorgon=) Fantastiska bilder=) Kram

Ika sa...

Härliga blåsippor! Vilken fin blogg du har, så många vackra foton.

Cecilia sa...

Härlga bilder! Själv har jag inte sett några blåsippor ännu, men de ska tydligen finnas i skogen.