måndag 26 mars 2012

Mackmyra bruk

Var till Mackmyra bruk i lördags för att ägna mig åt lite bröllopsfotografering. En barndomskompis gifte sig och jag fick äran att föreviga det vackra brudparet. Har en hel del bilder att gå igenom nu :-)
Hade aldrig varit till Mackmyra bruk förut, även om jag är uppväxt och har bott länge i Gävle som inte ligger långt därifrån. Så jag åkte i god tid innan vi bestämt träff för att reka lite. Kändes riktigt lyxigt att få flanera omkring och fota helt ensam, inte varje dag det händer kan jag säga. Riktigt fint ställe, speciellt parken. Många ståtliga gamla träd som ramade in ån. Fick en sådan där känsla och började fantisera hur det kunde ha sett ut för länge länge sedan. Bruket/smedjan startades på 1500-talet och Bruksparken anlades på 1800-talet. Läs mer på hemsidan. Där finns också information för den som är Whiskyintresserad ;-)

Obs! Klicka gärna på bilderna.  Tycker de kommer mer till sin rätt med skärpa och kontrast när man gör det, annars ser de rätt så halvdassiga ut.

5 kommentarer:

Susanne sa...

Spännande OCH otäckt med bröllopsfotografering. MEN det fixade du alldeles säkert helt galant. Min mamma bodde en period i Valbo men det blev mest promenader till köpcentret så denna underbara plats har jag nog inte besökt... Visst är det så att bilderna blir bättre när man klickar på dom.. så är det hos mig också. Undrar varför?? Ha det riktigt gott i vårsolen. Kram

Camillas Foto sa...

Spännande med bröllopsfotografering, du visar väl resultatet senare?
Fina bilder i sv/v.
Ha det bra
Kram

Karins fotoblogg sa...

Fint och SPÄNNANDE! Visa oss bilder nu!!! Tack.
:)

Krampårej!

Sander Broström sa...

Du vet verkligen hur man kombinerar bilder, superfin serie! De stärker verkligen varann.
// Sander

Morgan sa...

Bra mycket bra!
Morgan