tisdag 29 maj 2012

Myggor...


...har vi gott om. Hoppas att det är en övergående topp nu... Värst är det för lillebror som har fått det första betten och sväller upp som ballong. Såg ut som han fått påssjuka häromdagen då han hade fått två bett på kind och på samma kvadratcentimeter.
Sitter och försöker välja ut en bild till dagens 366 bilder, men kan inte bestämma mig. Jag får helt enkelt sova på saken. Börjar även få abstinens inför de kommande dagarna då jag kommer att vara utan kamera. Maken ska dra iväg och ta med sig den. Men jag får se det som en skojig utmaning att använda min mobilkamera...
God Natt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har hört att det är hur mycket myggor som helst.... Usch tvi och blä!! Hoppas dom utrotas snabbt så vi slipper eländet. Men nedrans vilket bra bild du fått på myggan=) Kram och ha det gott.

Camillas Foto sa...

Usch för otäcka myggbett, händer mig minst en gång per säsong att det svullnar lite extra, inget kul alls.
Ha det bra
Kram

Sander Broström sa...

Myggor är verkligen hemska, men jag gillar bilden, den är så enkel och verklig! Det är lätt att göra en bild för komplicerad.
// Sander

Edwin Sahlin sa...

Trevlig bild på myggan! Fint med de ljusa reflexerna i bakgrunden och det lila i förgrunden..Hoppas på en myggfri sommar nu ;)
//Edwin