söndag 28 juni 2009

Från Lördagsgodis till Söndagstvätt

Nu är helgen snart över och jag har fotat som bara den. Tycker jag fotar en massa bilder som jag inte hinner med. Bilderna förs över i olika mappar i datorn och jag tittar igenom och rensar bort endel (men borde nog rensa mera). Tänker att den bilden kan nog vara fin! Men de flesta bilder är det bara jag som ser och sedan glöms de bort när jag tar nya ännu "finare" bilder... Så där rullar det på. Nu har jag iallfall gått igenom helgens skörd och det får bli en liten bilddagbok över vad vi gjort och sett. Imorgon börjar min sista arbetsvecka innan semester!!!!
Lördagen bestod i bad, grillning och till slut kom det efterlängtade lördagsgodiset!!

Frasse flämtar mer än vanligt och lossar päls mer än vanligt, inte lätt att vara hund med 15kg päls i denna hetta, (men det är nästan värre för matte/husse - dammsugare gör inte värmen svalare direkt)


Dagens aktivitet gick till Österby där sommarens auktioner dragit igång...efter att vi åkt åt på utryckning till Ulva Kvarn( motsatt håll) där grannen stod utanför bilen med inlåst bilnyckel. Jag hann även låsa in hennes extranyckel i hennes hus när vi skulle hämta hennes extrabilnyckel. Men det visade sig lyckligtvis att hon hade två extranycklar ;-) Hängde ni med!?

Tog några trädbilder. Våra almar är sååå stora. Skulle behövas rensas ur.Vår s.k trädgård är också stor men vildvuxen. Känns lite bättre när gräsmattan är nyklippt och det blev den idag.


Tvätta är väl inte min grej riktigt, men det måste ju tyvärr göras men jag älskar doften av nytvättade kläder som torkat utomhus.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Det verkar bekant det där med att sortera bilder. Jag sitter och gör samma sak. Tänker att den där bilden är nog rätt bra ändå och så tar man nya och bättre bilder. ;)
Och det blir bara mer och mer att sortera.
Din skörd från helgen är jättefina. Gillar lördagsgodisbilden. Tänk att det är likadant för alla ungar. Så spännande och väl värt att vänta på. ;)
Ha en fin sista vecka innan semestern.

Ninni sa...

Fint med vardagsdokumenterande av tvätt och gräsklippning. Visst är lördagsgodisbilden en höjdare, det tycker även jag.
Visst är det svårt det där med att gallra bland bilderna och har jag plats så sparar jag nog i allmänhet för många. Jag tycker ibland att jag kan hitta små godbitar när jag går tillbaka och tittar igenom mina äldre bilder. För oftast är det ju de allra färskaste som är mest intressanta.
Hoppas du får en fin sista arbetsvecka innan semestern. Den brukar vara ganska skön tycker jag när man har ledigheten inom räckhåll...lite av fredagkväll om du förstår vad jag menar:)
Kram Ninni

Camillas Foto sa...

Känner så väl igen det där med att man har så många bilder som löigger i datorn till ingen nytta, tyvärr rensar jag aldrig bort någon bild, alla samsas på datorn till mannens förtret...
Ha det bra
Kram