måndag 1 november 2010

I går kväll...
...fick jag lite välbehövd egen tid. Har känt mig rätt sliten på sistone. En helt underbar em/kväll med solen som vandrade mellan träden med sitt guldgula ljus. Jag gick genom skogen och stannade upp lite då och då och blev alldeles varm av allt det vackra i naturen som visade sig. Tog några bilder och vandrade vidare tills jag till slut kom fram till denna magiska plats. Jag har kallat denna lilla skogssjö för "Dödens träsk", men nu känns det inte alls som ett passande namn. Tror jag ska döpa om det.


Solen var på väg ner, efter att blivit alldeles till mig av speglingarna i vattnet och kameran gått varm ett bra tag, satte mig på en sten och väntade och hoppades att jag skulle få sällskap. Kanske ett törstigt rådjur eller varför inte en älg ;-)...men när det började bli lite väl mörkt vågade jag inte stanna kvar utan gick hemåt. Men på vägen hem kände jag mig fylld av den energi jag inte hade på väg ut. Känner mig oerhört tacksam.
Fler bilder kommer.

5 kommentarer:

Jörgen sa...

Fina stämmnings bilder. Tummen upp.

Kerstin sa...

Skönt med lite egentid, det behövs emellanåt. Att sen få det på en sån här plats är ju bara bonus.
Vackra bilder, Karin. Stämningsfulla och fina.
Ha det gott.
Kram

Mats Andersson sa...

Verkligen magiskt. Underbara bilder.
-ha en fortsatt bra vecka.

/Mats

Camillas Foto sa...

Du har rätt, det är nog dags att döpa om sjön...
Skönt att du fick lite egen tid, det behövs alltid.
Ha det bra
Kram

Anonym sa...

Åh vad fina bilder du har Karin!! Vet att dom matar grisarna precis bredvid i skogen så kanske du får besök av en gris någon dag!! Kram Fia