tisdag 21 december 2010

Bröllopsbilder från September
Den 25 september hade jag äran att fotografera Jenny och Niclas på deras stora dag. Tänk vad tiden går och tänk vilken färgpalett hösten har. Känns som en vitamininjektion att titta tillbaka nu när allt är vitt vitt vitt :-)
Höstvädret kan ju ofta vara opålitligt så det blev spännande som alltid inför sådana här fotouppdrag om vädrets makter skulle vara på vår sida eller inte. Man kan väl säga att det kunde ha varit värre och det kunde ha varit bättre ;-).
Det vi hade tur med var väl att det inte spöregnade, däremot var det frisk vind och iskallt och genommulet. Jag är mäkta imponerad av brudparet och speciellt Jenny som stod ut i blåst och kyla i sin vackra, tunna och baraxlade brudklänning. Det är inte lätt att le och se lycklig och glad ut i sådana förhållande. Men det måsta vara värmen och kärleken dem emellan som gjorde att det gick så bra trots blåsten och kylan runtomkring. Tack för att jag fick vara med och dela en del av er stora dag!

2 kommentarer:

Karin A sa...

Hej Karin!

Vad kul att se bilderna från fotograferingen. :) Jättefina och proffsiga. Gillar stämningen och brudparet är så fina ihop! Jag fotade ju bröllop samma dag (har inte visat dem ännu på bloggen, det bröllopet jag bloggade sist fotade jag i slutet av oktober) och vi hade förutom blåst också rätt mycket regn. Inte helt lätt!

Hoppas allt är bra med er. Själv har jag varit otroligt frånvarande i "bloggvärlden" det senaste. Saker i verkliga livet har tagit tid.

God jul till dig och familjen!

Kram Karin

Cecilia sa...

Va fint! Du är så duktig.

Ha en riktigt fin jul! Kram Cecilia