onsdag 11 januari 2012

Solnedgång vid elljusspåretJag tröttnar aldrig på solnedgångar. Här kommer två bilder från samma kväll...eller rättare sagt eftermiddag. Vet inte vilken jag gillar bäst. Blir ju lite roligt med den sneda tallen ...eller inte. Jag är född i vågens tecken och då behöver man inte bestämma sig ;-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bilden med tallen, helt klart!
Har själv, som så många andra, stått och tittat upp mot sådana här himlar. De blir ju dessutom ännu bättre framåt våren när det luktar gräs och jord också :)
/Rikard

Anne sa...

wonderful!

Ninni sa...

Nej både solupp- och nedgångar är fascinerande med så vackra färger och molnformationer. Men det är sällan jag får till det så bra på bild som det är i verkligheten.
Av dina bilder gillar jag bäst bilden med tallen.
Hoppas vi får njuta av solnedgångar hela helgen. Jag behöver ljuset.
Kram Ninni

Morgan sa...

Jag är oxe så jag bestämmer mig för att den översta bilden är bäst. Men det är ju vad jag tycker, den nedersta bilden är fin den också.
Morgan

Anonym sa...

Jag gillar ensamma tallar väldigt mycket och med den här bakgrunden blir det en underbar bild!
Kram,
Karin

Lappland Nature sa...

Hej Karin.
Solnedgångar och uppgångar tröttnar inte jag hellre på. jag som tycker om träd gillar din bild med den ensamma tallen men jag får var som "kärringen mot strömmen" här för jag tycker att den nedre bilden är bättre då den inte är så "snäv" nedtill som den med tallen är. Tycker om den mörka mystiken till den vackra himlen.

Ann-Christine sa...

Jag behöver inte heller välja...men - tallen!