måndag 16 januari 2012

Trädtopparna...


...vajar stilla däruppe. Vet inte vad jag ska skriva just nu om denna bild, tomt i skallen. Bilden får tala för sig. Ha en fin måndagkväll!

11 kommentarer:

Anne sa...

love it!

Hero sa...

Härlig bild, men lite svindlande tycker jag. Hur höga är träden egentligen:)
Ha en fin tisdag/kram Maria

Kerstins foto sa...

Så känner jag många ggr men det är väl bra att bilderna får tala för sig själv? Det är väl det som är konst? Vi kan nog tolka den här bilden på många sätt och det är det som är det roliga. :)
Ha det gott.
Kram

Anonym sa...

Superläcker bild! Passar extra bra till ditt bloggtema, jättesnyggt!
Kram,
Karin

Anonym sa...

Coolt. Riktigt häftig känsla i bilden. Ja du, tomt eller rättare sagt kaos! är det i mitt huvud nu när jag går på upplärning. Men kul och spännande är det. Ha det gott=) Kram

Sander Broström sa...

Läckert! Tänker direkt på denna bild av Tormond Drengstid: http://3.bp.blogspot.com/-DV96EEq494o/TswFijfqJSI/AAAAAAAAAJc/jJxKcn1l7Ew/s400/Foto-%2BTormod%2BDrengstid.jpg
:)
// Sander

Karin sa...

Tack snälla för alla kommentarer både här och i tidigare inlägg!
Sander: Tack för länken! Kul! Jag visste att det var något som fattades ;-) En fågel i större strl. skulle ju ha suttit perfekt där i mitten ;-) Många gånger har ju kameran åkt upp i skyn då man hört något komma flygande, men jag har ju aldrig lyckats pricka in fågeln i ett "trädtoppshål". Men det är ju alltid någon som hunnit före ;-)

Jimmy Tjäder sa...

Gillas skarpt!

Camillas Foto sa...

Härligt, jag älskar att ställa mig i skogen och titta uppåt mot trädtopparna...
Ha det bra
Kram

Malin sa...

Denna bild tillsammans med många andra på din sida gör att jag ofta kikar in. Som ett tack för den inspiration som du ger vill jag ge dig en blogaward. Kika in på min sida och se vad det är för någon.
Välkommen!

Ann-Christine sa...

Älskar träd - trädkronor och stammar. Allt. Skön bild.