onsdag 22 augusti 2012

Utställning


Välkomna till "Planket" (Martin Luther Kings Plan) på Uppsala Fotofestival att där jag ställer ut några av mina bilder ur mitt projekt 366 bilder.  Festivalen håller på från imorgon torsdag 23/8 med invigning kl.17 (på Martin Luther Kings Plan) till söndag den 26/8  till kl. 17.


Vernissage på "Planket" äger rum på fredag kl. 18-21!!


Skulle vara jättekul att få besök!!! 


Jag kommer att finnas på plats så mycket jag kan, men förstås inte alla dagar hela tiden. Kommer säkerligen vara där på torsdag då det är invigning och även på vernissaget samt på söndag em. Lördag kommer jag säkert vara där en del också. 


Om jag inte är på plats så ska jag försöka ordna en gästbok som jag hänger vid mina bilder, där man gärna får skriva en rad om man vill :-)
För mer detaljerad information se program.

3 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Vad kul med utställning och bilderna är ju jättesnygga!
Synd bara att jag bor så långt ifrån...
Ha det bra
Kram

Anonym sa...

Wow!!! Grattis. Tänk om jag bott lite närmare och dessutom varit ledig.... Kanske blir det fler gånger. Va stolt!!! Kram

Karin sa...

Tack Camilla och Susanne! Ja det hade varit jättekul att ha er som besökare :-)
Utställningen gick väldigt bra, förutom att det regnade en del. Men det var kul att träffa de andra utställarna samt alla besökare som jag hann träffa. En bra idé som jag kom på var att hänga en gästbok för besökare. Det var jättekul att läsa i sen även om den blev lite blöt den med :-) / Kram