söndag 27 september 2009

Sjön10 kommentarer:

Kerstin sa...

Så snyggt, Karin. Vattnet ser ut som sammet. Ren njutning att titta på.
Ha en fin måndag.

oumberligating sa...

Härliga bilder som vanligt! Tänk om det är samma sjö som jag också fotograferade igår, innan jag åkte till min Pappa och fick med mig ett "spöke" i bilen!!!!
Kram ifrån Peter!

Photos by Storm sa...

Härligt kolsvart vatten. Andra bilden med de hemliga små bubblorna lockar fantasin. Ha det bra/Lis

oumberligating sa...

Godmorgon Fönster Karin! Nu var jag snabbare än dig, en andra kommentar innan du han göra ett nytt inlägg (ler)! Jag galen, inte då?
Idag har jag gjort ett ovanligt kort inlägg för att vara jag, nu ska jag ägna dagen åt att skriva kommentarer och tala om för mina "vänner" hur bra de egentligen är och då kanske det inte handlar just om hur bra bloggen är utan en liten annan tanke finns där.
Så Viveka du är helt enkelt Bäst, hoppas någon sagt det till dig sista tiden. Funderar på att starta upp en ny blogg www.dombästaavdombästa.blogspot.com (ler) ja, ibland så förtar jag mig så det är nog bäst (!) att ta det lite lugnt med uppstartandet av nya bloggar.
Ja, varför bloggar man runt en Tisdag och talar om för folk att de är "Bäst" då, enkelt alla mår bra av att höra då och då hur bra de är och får man sedan höra att man tillhör de "Bästa" så ger det säkerligen "ringar på vattnet"!
Ha en fin Tisdag! Kram ifrån Peter!

oumberligating sa...

Va fint det blir när man sitter och har många flikar igång samtidigt, ska sluta med det, ser att jag kallade dig Viveka, ber om ursäkt, jag har koll på mina bloggkompisar jag lovar Karin!
Nu måste jag bege mig till Viveka för att se om jag kallade henne för Karin eller i värsta fall Mamma! (Svarade på två mail dessutom samtidigt)

Veronica sa...

Vad härliga vattenbilder!! Gillar verkligen den första, föll pladask för den!

Camillas Foto sa...

Sköna bilder med härligt soft känsla
Ha det bra
Kram

Cecilia sa...

Så vackert och stilla. Bilderna på bryggan likaså.

Ninni sa...

Underbara bilder Karin! Allrahelst den med bubblorna. Den tycker jag väldigt mycket om.
Bilderna från bryggan är också väldigt fina. Jag gillar de dova färgerna.
Kram Ninni

Hero sa...

hej Karin!
Ännu en fullträff med dina bilder. både de här och de från bryggan är fantastiska. jag gillar dem verkligen. Tycker det är så vackert med vatten och bryggor, kan bli så mycket av det...
Det är så fint ute nu, men jag hinner inte riktigt med, jobbet tar så mycket tid just nu. vill ut med kameran i stället...
men jag får ju njuta av dina bilder:)
kram!