måndag 21 september 2009

Skogsutflykt del 2Fika kan man aldrig göra för mycket av. Speciellt inte utomhus i fin natur och när solen skiner.

Blev inte riktigt nöjd med bilderna jag presenterade i föregående inlägg (Skogsutflykt del 1). Jag har kommit underfund med vad jag gör för fel ibland när jag väljer ut bilder. Det blir lätt hänt så att jag väljer mer kvantitet än kvalité.
Jag har väl ett stort behov att få ut en massa bilder för att jag vill berätta något och då slinker det med lite halvdana bilder och ofta blir de ännu sämre när de läggs ut på webben. Tycker både färger och skärpa ser annorlunda ut när jag får ut dem här än vad de gör i ps. Har väl antagligen med min okunskap när det kommer till färgintällningar på datorn samt i ps. Ska försöka läsa på mer och kanske rent utav gå en kurs ;-)

Nu får vi se om jag gör om samma misstag igen... Men jag bjuder isåfall på det. Lite skitbilder kan vara kul ibland det också.
Bilden på mig och C har maken tagit.

9 kommentarer:

Cecilia sa...

De här bilderna tycker jag är fantastiska, speciellt den på ormbunken med solen och skuggorna. Din son blir alltid bra på bild. Säkert för att han är så vacker. Det ser iaf ut som ni hade en fin dag. Helt rätt, man borde fika lite oftare utomhus.

Smamman sa...

Jättefina bilder. Ser mysigt ut ;-) Jag tycker förra inläggets bilder också var fina. Fast jag kan förstå hur du menar. Jag brukar sätta in bilder ändå för att de är viktiga för mig. Jag tycker själv det är roligt att kunna följa folks vardag genom bloggarna. Att du är jätteduktig på att fota vet man ju ändå liksom ;-)

Kerstin sa...

Jag tycker det är fina bilder i båda inläggen. Jag faller handlöst för bilden på ormbunken. Makalöst fin. Och bilderna på er grabb smälter jag alltid för. Han är ju så sööööt. :)
Du har nåt att hämta hos mig.
Ha en fin kväll.

Veronica sa...

Tycker dina bilder är jättefina, och vad mysigt med skogsutflykt!!! Var ute en stund idag och hösten luktar så otroligt gott och fina färger. Så söt bild på din son och vilken kanonbild på ormbunken!!
=)

Ninni sa...

Det är lätt hänt att man plockar ut "fel" bilder. Det händer mig också. Men jag tycker om både de här bilderna och de förra. Speciellt fotot med det bruna eklövet, ormbunken och den sista bilden på plåttaketoch fasaden. Vilka färger!
Sonen är ju alltid lika bra på bild, ett kärt objekt och då blir det ju bra:)
Blir det sol imorgon ska jag nog ta med mig fika till svampskogen. Visst är det härligt!
Må så gott!
Kram Ninni

Camillas Foto sa...

Men hallå, vad pratar du för strunt! Bild 1, 3, 4 och 6 (från del 1) är enligt mig toppenbilder, du ska inte vara så hård mot dig själv. Bilderna här i del 2 är också jättefina.

Ha det bra
Kram

Photos by Storm sa...

Jag håller med tidigare kommentarer. Bilderna visar verkligen just er promenad, det syns att ni trivdes. Fint ljus i bilderna och den sista är super. Lilla C i din famn är också fint/kram Lis

Niklas exponeringstränar sa...

Håller med, fina färger. Bilden på far och son och eklövet blev mina favoriter. Skönt med skogen och gott med fika. En oslagbar kombination.
/Niklas

Hero sa...

Dina bilder är alltid lika fantastiska tycker jag. Du är en väldigt duktig fotograf och det är så roligt att titta in här:)
Du har något att hämta hos mig...
kram