lördag 5 juni 2010

Till salu
Idag (lördag) har vi ="Wijk Antik" haft försäljning på "Skyttorpdan'", en marknadsdag där många från bygden fått visa upp sig. Riktigt roligt, tänk vad mycket det finns i detta lilla samhälle som man inte haft en aning om. Det var bl.a. uppvisning av brandkår, en stor samling av gamla bilar, grävmaskiner, roliga barnaktiviteter osv. För vår del och till vår stora glädje blev det lite böcker sålda.
Själv tog jag mod till mig och visade också upp några naturfotografier till försäljning! Tyckte det passade bra att visa vilken fin natur vi har runt oss. Jag blev förvånad över hur många som tog sig tid att stanna och titta, riktigt roligt!
Jag har tidigare tänkt samla ihop fotografier till salu, men det har liksom aldrig blivit något ordenligt. I framtiden kommer det nog en hemsida, eller iallafall att jag uppdaterar min blogg där man kan klicka sig till ett försäljningsgalleri.
Men tills dess så har jag samlat de bilder jag just nu har färdiga att beställa i ett picasa "till salu" album och där jag kommer att fylla på med bilder tills vidare. Kika gärna in så kommer jag att försöka uppdatera med mer information om priser och storlekar etc.
Naturligtvis går det att köpa många andra av mina bilder här på bloggen också, förutom de av privat karaktär. Tveka inte att kontakta mig om det finns något som faller i smaken :-)

Visar nu några bilder som kommer att hamna i detta albumet. Någon av bilderna har jag visat tidigare här på bloggen, men några är helt nya.
...och nu var dags att gå till sängs. Imorgon kommer hela långa dagen ägnas åt ommålning av huset.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Många fina bilder, jag har sett många bilder på din blogg och det är många som är riktiga "vägghängare". -Lycka till med försäljningen!
Morgan

Camillas Foto sa...

Spännande!!!
Blir nyfiken på om du fick något sålt?
Lycka till
Kram