söndag 26 september 2010

PresenternaOch det är inte kameran som är presenten, men kanske jag kan få riktig användning av den som maken fyndat på en second hand affär tidigare i våras. Fyllde nämligen år i går och fick mörkrumsutrustning!! Nu återstår bara att , lista ut var någonstans i huset vi ska kunna ha ett mörkrum, lära sig hur man gör i mörkrummet, laga den fina Voigländerkameran (Vitomatic I).
Kanske är det någon av er som vet /eller har tips på om man kan laga fel på avtryckarknappen liknande kameror. Knappen är liksom stum. Finns det annars några bra repartionsställen i Uppsala/Stockholmstrakten...? I värsta fall få man väl ha den fina Voigtländerkameran som prydnad och gå på jakt efter någon annan analog kamera, är vad jag hört inte så svårt att få tag i på den begagnade marknaden ;-)
Fick också en lika fin present av min syster, en otroligt vacker tekopp som är skapad av Cecilia Boivie besök gärna hennes sida så kommer ni bli sugna att åka dit och shoppa!

3 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Grattis i efterskott!!!
Mörkrumsutrustning, vad härligt!
oppas att du hittar en bra plats för du kommer förmodligen till att stanna där inne i timmar...
Ha det bra
Kram

mojjephoto sa...

Stort grattis i efterskott då, det låter spännande med mörkrummet. Jag hoppas du får ordning på det och att du snart kan bjuda på lite resultat från det. -Kul!
Morgan

Cecilia sa...

Ett jättegrattis från mej! Hoppas att du hade en fin födelsedag och tack för länken.:-)