fredag 7 augusti 2009

Lite tidigt för reggae
Morgonpromenaden tog jag innan jobbet i Stadsträdgården i Uppsala. Min tanke var att fånga lite arla reggaekänsla (redan där var jag nog fel ute). Är ju festival i stan och då gäller det ju att passa på att uppleva lite av festivalkänslan även fast jag inte har någon biljett. Har ju även börjat jobba denna vecka, så tiden har liksom bara sprungit iväg, så den enda reggaekänsla jag fått uppleva är i city där det vimlar av färger och dreadlocks. Hade 45 minuter på mig innan jag skulle vara på jobbet (vet inte hur jag tänkte), så jag hann gå ungefär halva vägen till festivalområdet som ligger en bit utanför city, när jag var var tvungen att vända för att hinna i tid till jobbet. Mötte några trötta festivalbesökare på vägen, men annars var det inte mycket förutom blommorna på vägen som bar färgen röd, gul, grön.
Min promenad blev med andra ord en flopp, dessutom fick jag skavsår på båda hälarna, men jag hittade ändå några sköna motiv på vägen.

Vill önska alla en riktigt trevlig solig helg ! Själva ska vi vara i Norrköping och träffa en massa andra Sydafrikafamiljer. Ska bli så roligt!

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Det blev kanske inte den perfekta promenaden men det blev himla fina bilder. :)
Må så gott och ha en fin helg.

Ninni sa...

Härligt med en morgonpromenad även om den slutade med skavsår. Ajaj!
Härliga bilder! Vilka husbåtar det finns i Uppsala, dem har jag aldrig sett.
Härliga bilder på sonen i föregående inlägg!
Ha en skön helg!
Kram Ninni

Camillas Foto sa...

Du fick ju några bra bilder även om det inte blev som du tänkt dig.
Hoppas att er hleg blir lyckad
Kram

Vita Stunder sa...

Vackra bilder blev det iaf! :)

Jag tycker mycket om den andra bilden. Jag tror mig höra reagge! ;)

Hoppas er helg blivit som ni önskat!
Kram Anna

Hero sa...

Det blir inte alltid som man tänkt sig...men bilderna blev ju kanon i alla fall.
Hoppas ni har haft en härlig helg.
kram Maria

Photos by Storm sa...

Fina morgonbilder även om du inte hann till reaggeområdet. Den festivalen åkte en av mina söner till under flera år. Kändes ändå lugnt eftersom han och hans kompisar bodde hos farmor (dvs min svärmor) som bor mitt i Uppsala. Hoppas ni har en skön helg i Norrköping/Lis

Ulrica sa...

Hehehe... ja ibland blir det inte som man tänkt sig:) Men den andra bilden är verkligen guld. Trodde inte det var från Uppsala, snarare utomlands någonstans.

Ha det super på träffen.

Hälsa och kram.

Maria sa...

Hoppas helgen var givande. Fina bilder trots skavsår.