fredag 14 augusti 2009

Morgonpromenaden del 2

Ska jobba hela helgen så jag passar på att sitta lite med foton från imorse. Jag erkänner ... hobbyn-fotografi, tar mer och mer av min fritid. Men det är för att jag tycker att det är så förbaskat roligt ;-). En fredagkväll brukar vi oftast hamna framför tv:n, men nu sitter vi här med en varsin bärbar, lite stearinljus och ett glas rött. Patetiskt kanske, men jag vet inte om tv-tittande är så mycket bättre...

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Patetiskt för nån annan kanske, men det är ju det som funkar för varje familj som är det viktiga. Här sitter maken framför tv:n medan jag sitter med laptopen i knät. Så länge båda är nöjda är det helt okej. :)
Vilka fina bilder du fick i morse.
Den första är läcker men den tredje är en bild man blir riktigt glad av. Tänk att det är så kul med vattenpölar. ;)
Ha en fin helg.

Ulrica sa...

Inte alls patetiskt, låter snarare jättemysigt :)

Ninni sa...

Vilka härliga bilder! Underbart ljus på den rödmålade väggen. Sen gilar jag bilden med vattenpölen...man skulle nog själv vilja göra likadant:)
Vi är lika patetiska vi...här är TV:n inget alternativ så vi sitter ofta med varsina laptopar i knäet. Redigerar bilder(jag) och/eller läser nyheter. Tittar på svensk TV ibland. Kommunicerar med släkt och vänner på långt avstånd. Vad gjorde man utan pc och Internet?
Men nu ska vi koppla ned oss och gå ner och bada.
Må så gott!
Kram Ninni