måndag 14 december 2009

Skogens nyanserBehöver sova. Sömnlös natt p.g.a hosta. Känner mig lite stressad...tänk att det alltid blir så innan jul. Men då är det tur att man har lite bilder att ta fram och lugna sig med. Skogen finns alltid därute med sin mjuka mossa och lugnande famn.

Vill passa på att tacka alla som kommenterar! Känner själv att jag inte kommenterar så mycket som jag skulle vilja just nu, så ni får ursäkta men tiden räcker liksom inte till alla gånger. Men jag tittar runt på många fantastiskt fina bilder och är så glad för att man kan ta del av så många inspirationskällor, så tack till er alla !

6 kommentarer:

Fine Little Day sa...

Å, dina skogsfoton.

Karins fotoblogg sa...

Trött och stressad... ingen bra kombination! Hoppas hostan är snällare nu.

Så fina skogsbilder, verkar vara din grej?!! Gillar nyanserna och dimman som finns där i bakgrunden.

Ha det gott och hoppas du får sova inatt!

Kram

Photos by Storm sa...

Usch, hosta...inte roligt. Jag gilla din sista bild med stammarna som står i givakt. Vackra och mossiga är de också. Krya på dig/Kram

Cecilia sa...

Fantastisk bild på stammarna! Hoppas att du snatr blir frisk och mår bättre!

Niklas sa...

Härliga mjuka skogsbilder du bjuder på. Håller med om stressen. Som student är det alltid en jäkla massa mot slutet av första terminen. Imorgon lägger jag fram min magisteruppsats också, puh.

Skulle personligen vilja kommentera mer också, men om jag skulle kommentera allt skulle jag sitta 24 framför dataskärmen och det vill jag naturligtvis inte.

Tack själv!

/Niklas

Nattsyrran sa...

Vackra bilder på skogen där den höstliga dimman kan skönjas mellan träden!!!