fredag 17 april 2009

Fyrtal

Kan ju inte hålla mig från att smita ut med macrot för att dyka ner bland gräs och buskar nu när det börjar ploppa upp alla möjliga blommor och solen skiner. Plockade några av blommorna och la på vår träaltan för att slippa krypa bland brännnässlor och annat vasst och hårt.
Imorgon kommer släkten för att hjälpa oss med skogsavverkning i vår lilla skog. Man får ta med sig allt man tar ner vilket var ett lyckad lockrop till vår vedeldande familj. Själv ska jag väl ta i lagom mycket med min skadade fot, men det blir nog endel pyssel med matlagning och sånt, även om jag helst av allt skulle vilja ut och röjsåga, det är sååå kul.

7 kommentarer:

Nattsyrran sa...

Helt fantastiska bilder. Är ju själv makalöst förtjust i macro, blommor och annat i den lilla spännande världen av detaljer. Härligt! Må gott =)

Niklas exponeringstränar sa...

Ja där fick du till det. Gillar särskilt den sista bilden med bra ljus och fokus och helt svart bakgrund. Snyggt.
Röjsåga ja...har själv bara "torrkört" alltså gasat lite med sågen påhängd..ingen skarp avverkning. Såg nu i veckan det senaste i bensindrivna trädgårdsredskap...en roterande piasavakvast. Vilken grej!
Ha en helg och lycka till med skogandet
/Niklas

PS. Hälsa Foto Janne

Photos by Storm sa...

Ja, visst är man fascinerad av allt som växer. Det kommer på en enda gång. Gillar din sista bild särskilt mycket. Ha det bra/Lis

Ulrica sa...

Snygga blombilder... eller sköna kanske jag ska säga för det känns varmt och skönt när man tittar på dem. Hoppas skogsavverkningen gått bra.

Tog dig på orden - nu finns det porträtt på en liten kille på bloggen:)

Kram Ulrica

FOTO I NORR - MARIE sa...

Jätte fina bilder! Ha det gott

Vita Stunder sa...

Så underbara bilder Karin!!!! :)

Ninni sa...

Underbara bilder av vårblommorna: Jag är ju också en macroälskare;)
Den sista gillar jag alldeles extra!
Kram Ninni