torsdag 16 april 2009

Lite gamla bilderC ligger och sover och jag har gjort en hel del tråkiga vardagssysslor(mer än vanligt!), så jag tänkte lyxa till det och lägga ut några bilder som jag blev rätt nöjd med och som jag tänkte lägga ut för ett tag sedan men inte gjorde. Vädret är grått och tråkigt, så det är inget roligt ljus och fota i idag, så då är det bra att ha lite i "förrådet".
I e.m. ska vi iväg och handla och fixa med allt möjligt, så det är så skönt att få "slappa" lite framför datorn när man kan.

7 kommentarer:

Niklas exponeringstränar sa...

Fina skuggspel. Gillar särskilt den med nyckeln. Kvastbilden hade blivit ännu snyggare om du placerat den lite mer till höger, så att kvastskaftet och skuggan bildat spetsen i mitten av bilden...tycker
/Niklas

Camillas Foto sa...

Älskar din kvastbild, så ljuvlig.
Visst är det bra när inspiration och kreativitet flödar men det är också lätt att stressa upp sig, försöker ta djupa andetag nu...
Kram

oumberligating sa...

Det var ett tag sedan jag var inne på din fina och trevliga blogg, gör det desto ordentligare idag, ser och njuter av dina bilder!
Vill passa på att önska dig en fin och trevlig helg!
Mvh från Peter!

Photos by Storm sa...

Jag gillar dina bilder och framförallt ljuset i den första. Hoppas du får en skön helg/Lis

Nattsyrran sa...

Så härliga bilder, ffa nyckeln och dess skugga. Enkel och vacker =)

Ninni sa...

Jättefina bilder alla tre! Men extra plus fär klockan och nycklarna...skulle mycket väl kunna tänka mig dem uppförstorade på en vägg.
Må så gott!
Kram Ninni

Ulrica sa...

Riktigt snygga bilder, gillar verkligen kvastbilden men håller med Niklas:). Rena enkla bilder med en tanke. Det gillar jag!