onsdag 13 januari 2010

En vintersaga
Vinter, vilken vinter vi har!!!! Ok det är kanske en liiite kallt, men smärtan av bedövade fingrar och tår glöms liksom bort när man går ut och möts av naturen i en den finaste vinterskrud. Kommer inte ihåg när vintern var så här storslagen som den är just nu. I dag när jag åkte till jobbet bjöd vinterlandskapen på en dimma som ändrade skepnad efter hela vägen, som värsta underhållningen, bättre än tv. För några dagar sedan trotsade vi kylan jag och C och gick en bit längs vår väg och bara njöt.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Ja det är en riktigt häftig vinter ur fotosynpunkt. Ni verkar ha mycket mer snö och frost på träden än vi har. Här är det det ytterst lite frost på träden. Jag förstår att du njuter.
Fin bild. Men det ser kallt ut. :)
Ha en fin torsdag.

oumberligating sa...

Ja, verkligen fina bilder! Precis som brukligt när man är inne hos dig!
Idag så känner jag att "kraften" håller på att återvända, kanske gör snön och solljuset sitt till!
Har vänner och bekanta som nu lämnat landet och begett till solen!
Så idag när jag läser i morgens Svenska Dagblad så ser jag en artikel om att män är dåliga på att "smörja in sig med solskydd"!
Självklart så måste det bli dagens debatt ämne på Oumberliga Bloggen, självklart med vissa konstnärliga förtecken (ler) Hmm.....ja, de finns där, men är kanske lite långsökta, försöker just nu hitta tillbaka till Oumberliga Bloggens ursprungsidé, konst, design och spännande antika prylar.....har inte lyckats ännu men är på god väg så nu ska jag ägna min dag åt att besöka både gamla och nya vänner och hör mig för hur det står till med insmörjningsvanorna i familjen! Undrar om det är likadant hos Er som hos oss, att det är kvinnan i huset som tvingar mannen att smörja in sig under ljudlika rotester, är det kanske jag som är bråkig!
Finns Gud, är blodpudding verkligen gott, borde inte Mona Sahlin sluta röka, vad är konst ja, jag har inga svar själv på allt, jag är bara en vanlig människa som har en massa frågor?
Ha en fortsatt fin vecka!
kram ifrån Oumberlige eller var det Omöjlige Peter!
PS: Blev ju lite konstig det där i allfall vad har insmörjningsvanor vid solande att göra med konst?
Kanske har du svaret, vad vet jag?
Men om det inte har med konst att göra så är det i allafall "socialt" på alla nivåer och det är väl det bloggandet handlar om? Många jobbiga frågetecken blev det! (ler) DS

Smamman sa...

Fina bilder och snygg mössa! Den ser verkligen ut att vara varm och go. Nya headern var fin den med ;-)

Karins fotoblogg sa...

Jag kan inte minnas sist vi hade en sån fin vinter?! Man kan faktiskt lura sig lite och tro att det inte är helt galet med växthuseffekt och miljöförstöring... Nä, nu ska vi inte deppa ihop ;)

Härliga bilder på sonen, mittenbilden är suverän m mössan, hans blick och pulkan som fin färgklick! he he... jag har faktiskt en liknande bild på den översta vyn. Mäktiga furor!

Kram!

Ulrica sa...

Ja, även om jag inte är någon vintermänniska måste jag ändå erkänna att den här vintern ändå har visat sig från sin finaste sida. Och som barnen har lekt i snön. Vi har en barnvänlig pulkabacke precis utanför huset så de är ute nästan varje dag och åker. Sedan kommer de in och dricker choklad :)

Livet på topp kan man säga.