tisdag 12 januari 2010

Vinterkväll


I förrgår kväll tog jag bilen upp till elljusspåret. Solen var på väg ner och det gick snabbt. Skiftande färger beroende på vilket håll man tittade. En underbar kväll var det, trots kylan.

8 kommentarer:

Niklas sa...

Det är väldigt vackert, samspelet mellan himmel och jord. Jag förundras alltid över de vackra solned- och uppgångarna när jag rör mig ute i naturen. Och jag tröttnar inte heller på vackra silhuetter mot en färgstark himmel. Tvåan tycker jag är ypperligt fin. Speciellt intressant med det nästan oändliga trädstammen. Vi är rätt små på jorden ändå, människan eller vad säger du?

/Niklas

Tomas Eriksson sa...

Läckert detta, mycket tilltalande...

/T

Camillas Foto sa...

Åh, ljuvligt! Den översta bilden blir min favorit.
Ha det bra
Kram

Photos by Storm sa...

Fantastiskt fin komposition på den andra bilden. Och ljuset är ljuvligt. Väldigt vad kallt det var i dina trakter när vi var där förra veckan. Jag rusade mellan bilen och ytterdörren. Inte mycket fotat där inte. 2-3 minusgrader och snålblåst är nog mer min meoldi. Ha det bra/Kram lis

Niklas exponeringstränar sa...

Ahh...vilka vyer och vilka vykortsbilder. Gillar nog den övesta bäst, där tallen till vänster gör hela bilden.
Rock on
/Niklas

Mats Andersson sa...

Underbar kväll. Underbara bilder!

/Mats

Veronica sa...

Så underbar kväll det verkar ha varit, vackert!
=)

Karins fotoblogg sa...

Och jag kan ju inte annat än att instämma med övriga! Gillar att solen liksom ligger och vilar på trädtopparna innan den försvinner för kvällen. Färgerna i den översta är sååå snygga. Gillar det rosa/blå.
Och tallen är så snyggt placerad. Kul förresten att den nakna stammen är placerad på samma ställe fast på motsatt sida. Men det var kanske din tanke också?!

Ha en skön kväll!
Kram