torsdag 7 januari 2010

SNÖ8 kommentarer:

Niklas exponeringstränar sa...

Halloj! Tack för senast. Snönätet nedan var ju riktigt coolt. I detta inlägg gillar jag nog mittenbilden här bäst. Snyggt ljus på kanten. Vad var det för monster som herr W höll på att ha ihjäl?
Ha en kväll
/Niklas

Niklas sa...

Fint. Ser att du arbetat med ljuset i samtliga tre.

/Niklas

Veronica sa...

Mycket fina snöbilder!! Härligt ljus. Fastnade för bilden med klädnyporna och den översnöade blomman nedanför oxå, grymt!!
=)

oumberligating sa...

Självklart så bloggar vi på ett tag till! Till dina fina bilder återvänder jag alltid! Jag har ju några fotobloggar som jag gillar och självklart människorna bakom!
Jag funderar just nu lite allmänt på det här med bloggandet!
Särskilt nu när jag hållit på ett tag, ja, egentligen inte så länge, cirka 1,5 år bara, men det är ju tillräckligt för att "nyhetens behag" ska ha hunnit lägga sig!
En del har ju bloggat betydligt längre än så, men visst märks det en viss avmattning även där, kortare inlägg och färre kommentarer!
Fast jag inbillar mig att man faktiskt ska försöka hålla kontakten med alla man på något sett kommit i kontakt med via sin blogg! Ibland så har man haft samma åsikter och intresse runt samma saker, eller annars har det bara varit en liten kommentar skriven helt på "måfå" någongång!
Trevligt hur som helst!
Jag hade ju en huvudidé när jag började blogga och det var ju att samla folk och åsikter i och kring olika sjukvårdsfrågor på min andra blogg www.jernsaxen.blogspot.com , det gick lite trögt så jag startade upp den här bloggen lite som en "dragblogg" för att locka in lite nytt "blod" på Jernsaxensidan, det gick fint, men även der skedde det en viss avmattning!
Kanske den här kommentaren låter lite "gnällig" det är inte riktigt meningen, det är mer en reflextion över hur det faktiskt förhåller sig ibland med bloggandet!
Nu blir just den här "kommentren" djäkligt allmänt hållen och jag kommer självklart skriva mer personliga kommentarer i framtiden!
Men just idag när det är Fredag och i början på det nya året så vill jag verkligen önska alla nya och gamla bekantskaper i "Bloggssfären" en riktig God Fortsättning och en Trevlig Helg!
PS: Fick några mail om varför jag raderat min blogglista, den är under uppdatering, flera av bloggarna på den har "lagts ner" tråkigt nog! Så nu när den ska återskapas så hoppas jag både att få in "gamla" och "nya" kompisar!
För blogga är kul! Leve Bloggen!
Kram ifrån Den Där Peter Olofsson på Oumberliga Bloggen!

Tomas Eriksson sa...

Hej på dig :)

Vilken härlig blogg du har. Jag blev glad när jag botaniserade här och jag lägger direkt till dig i min länklista (om det är ok för dig). Du har mycket fina bilder och de tre i detta inlägg är inget undantag.

Vi hörs...

//Tomas

Cecilia sa...

Härliga bilder på snö. Själv älskar jag snön, men det har varit lite för kallt för min smak. Men när solen lyser på snön är det helt fantastiskt.
Ha en trevlig helg!

Jörgen Håkansson sa...

Fina snöbilder, ser lite ombonat ut.

Nattsyrran sa...

Fantastiskt vackert ljus på dina snöbilder!!
Kram