måndag 25 januari 2010

Minnen......av solvarma väggar att luta sig mot och försiktig grönska som värker mot fotsulorna...

Jag gräver bland gamla mappar och hittar ett och annat. Lite rensning innan datorn exploderar av bilder.

6 kommentarer:

Photos by Storm sa...

Superfina, speciellt den faluröda väggen som blir så vacker i ljuset. Jag håller också på att rensa gamla bilder (ex mitt gamla skolfoto). Kul att drömma sig tillbaka (ja, inte till skolan kanske). Ha en bra dag/Kram Lis

mojje sa...

Man längtar verkligen till det du beskriver i din text och visar i bild. -Njutning på hög nivå, snart är den tiden här.
Morgan

Karins fotoblogg sa...

Ah, så du är också i rensa träsket. Jag befinner mig nu i mappen för december 2009. Känner mig rätt nöjd faktiskt, men jag skulle kunna gå igenom hela alltihopa igen för ibland är det svårt att vara hård :)

Men snubblar man över små godbitar som du har gjort här, så är det rätt kul att sitta och rensa. Vilket härligt ljus bilderna har.

Kram!

Nattsyrran sa...

Jättevackra bilder och visst fylls det på snabbt med bilder. Måste ta och bränna ner dom på skivor och usb men du vet... ska bara...!!!

Cecilia sa...

Åh va fint. Jag längtar verkligen till våren när jag ser dina bilder och ser snöstormen utanför fönstret. Undrar vad det är för blomma ...kan det vara ett humleblomster? Ha en bra dag!

Kerstin sa...

Så vackert du beskriver det och bilderna är jättefina.
Jag satt och gick igenom bilder också häromdagen, hittade mycket från sommaren och jag tror jag måste visa några på bloggen snart. Synd att de bara ska ligga i en mapp. :)
Ha en fin kväll.