måndag 15 februari 2010

En solig dag.....har det varit idag. Jag tog en runda med kamera mitt på dagen, då solen stod som högst. Snön glittrade och det blev mycket motiv på olika spår i snön ( kanske visar någon bild senare). Ställde in fokus manuellt och lekte lite med motiven bland träden. Tänk vad mycket vackert det finns som man inte kan se med blotta ögat.

9 kommentarer:

Kerstin sa...

Ja tänk vad mycket det finns. Och tänk vilken tur att vi har kameran till hjälp att se det. Det här blev läckra bilder. Jag försökte mig på lite panorering idag, men det var bara att skratta åt eländet och ge upp. Bättre lycka en annan gång. :)
Ha en fin tisdag.

Hero sa...

Det blev verkligen fint! Så ni har haft sol idag...vi har haft det riktigt gråkallt. Kram Maria

Camillas Foto sa...

Spännande och vackra bilder!
Ha det bra
Kram

Karins fotoblogg sa...

Coolt! Ja, visst är det läckert när man plötsligt "ser" saker genom linsen som man annars inte skulle ha sett! Fina färger.

Visst var det mysigt när solen sken. Vi var ute hela familjen i skogen, solen värmde skönt och det droppade från träden. Men man fick se upp för rätt var det var så rasade stora snösjok ner från träden.

Det är lite frustrerande att fota och fota men inte kunna ladda över bilderna :) Jag är ju van att ladda över bilderna direkt och kunna fixa i PS...

Ha det!
Kram!!

Photos by Storm sa...

Vilka fina bilder med härliga färgtoner. Jaså, är det i Uppsala solen är. Här bara snöar det. Jag försökte mäta snödjupet i trädgården och det varierar mellan 1 dm till 7 dm pga av all drivbildning. Ha det bra/Kram

Veronica sa...

Visst, håller verkligen med och att leka med kameran är ju så kul!! Du tar så läckra bilder, spännande att kika in och se dina konstverk =)

Anonym sa...

Ja, det finns mycket vackert och bilder finns överallt bara man ser, dina bilder bevisar ju detta helt klart.
Morgan

Niklas sa...

Absolut, söker man så finner man. Och soliga dagar? de känns väldigt avlägsna för mig.. :-)

Fint och kreativt arbete, jobba på trots snöstormen!

/Niklas

Mitt andrum sa...

Njutbar konst...