onsdag 24 februari 2010

Fler bilder på rådjuret

Jag kan gissa att det inte är så lätt att hitta mat denna vinter för rådjuren. Men äpplet vi kastade ut på morgonen igår (mest tänkt till fåglarna), verkade inte falla rådjuret i smaken. Det var godare med fågelfrön ;-)

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

Vilka härliga foton på råbocken! :-) Verkar inte som om några rådjur är här kring vårt hus för tillfället, men hararna går hårt åt de lägsta grenarna på våra fruktträd om nätterna... Inte helt uppskattat från min sida - men de tycks älska det!? <:-) Och nåt måste de ju äta - kan inte vara lätt för dem att hitta nån i all denna snö...

Photos by Storm sa...

Vilka fina bilder på det lilla rådjuret. Jag gillar första bilden och jag blir glad när jag ser hur tät pälsen ser ut. Nu verkar tövädret komma och då kanske det blir lättare för djuren/Kram

mariek sa...

Vilken härlig serie på rådjuren! Mycket fina bilder! Hoppas du kan smyga ut nästa gång - det går nog bra om du har lite tålamod ;)))

~~Matts~~ sa...

Riktigt trevliga bilder på rådjuret. Har bara vid ett tillfälle kommit så nära de djuren och det var när jag skulle ut och fotografera huggormar...hade blicken vid marken och rätt var det var så stog jag öga mot öga med 2 rådjur...alla 3 blev lika förvånade och inom 1 sekund var de borta...jag hann knappt förstå vad som hände :)