lördag 6 februari 2010

Massor av bra musik...


....finns därute. Förut höll jag någorlunda koll på nya grupper/artister och köpte skivor, men inte nu. Själen behöver musik och ibland finns det låtar som bara etsar sig fast som denna gjorde när jag hörde den på radio i bilen..en riktigt bra billåt. Jonatan Johansson är för mig en ny artist (men har säkert funnits ett tag för de som har koll ;-) och det finns hur många nya artister/grupper som jag hör då och då på radio och som jag försöker komma ihåg. Men ofta glömmer jag bort namnen. Men denna gång ringde jag till makens tel.svarare och talade in namnet för att komma ihåg det. Det ska jag komma ihåg till nästa gång ;-), så jag inte missar chansen att få lyssna på lite ny bra musik.


Låten och även videon är helt i min smak. Svårt att beskriva känslan jag får, men det är mörkt och vackert och gör lite ont. Får lite flashback från mitt yngre jag.


Lyssna och se "Aldrig ensam" med Jonatan Johansson


7 kommentarer:

Photos by Storm sa...

Den låten har jag aldrig hört, den är bra. Stackars lilla C som blev sjuk till kalaset. Förstår att det är mycket som går nu, i småbarnsfamiljer. Hoppas han är nöjd ändå/Kram Lis

Niklas sa...

Jag brukar leta lite på youtube efter ny musik, även om jag inte lyssnar så jätte ofta. Men det ger inspiration helt klart.

/Niklas

oumberligating sa...

Tack för musiktipset! Låter fint!
Ja, annars? Liver rullar på! Just nu i rasande fart, tänk förut kunde jag göra några inlägg om dagen nu är det "stltje" här på Oumberliga i veckorna, men idag har jag varit "produktiv" dessutom hunnit med näatan alla mina "kompisar"!
Ha en fin Söndag och var som vanligt rädd om dig och de dina!
Kram ifrån Peter!

oumberligating sa...

Kanske vore trevligt om jag stavade rätt också! Men mina stackars händer har fått rejält med stryk veckan som var, kyla, armering och betong sätter spår på mina annars oskade "tangentfingrar"!
Kram Peter!

Karins fotoblogg sa...

Skitskön låt! I like. Lyssnar just nu.... ska se om jag kan spotifya honom och höra mer!

Hoppas C är piggare idag.

Kram!

Vi kan ha värsta fikakalaset... ni har bullar och vi har kladdkaka(som blev över då vi gjorde liiite mycket)

Kram igen!

Camillas Foto sa...

Alltid kul att hitta nya favoriter.
Själv lyssnar jag mycket på Snowpatrol och Donkeyboy just nu.
Ha det bra
Kram

Nattsyrran sa...

Ja visst är det så. Att visst kommer jag ihåg vad dom sa på radion men när jag väl sitter här sen och letar musik så nog sjutton har jag glömt det!!!
Nu ska jag lyssna på Jonatan...
Kram och ha en bra vecka.