fredag 19 februari 2010

Snö snö snö...


...och lite mer snö. Idag blev det en ny runda i våra snögångar med snöskrapan. Vi har skapat en slags labyrint av snögångar. En till vedbon, en till altanen, en till fågelhuset/"dogville", en till snickarbon, en till bilen osv. Snöslunga ska vi skaffa när de rear ut till våren/sommaren (fler som tänker så?), så nu blir det till att svettas ett tag till. För det här var väl inte den sista dagen med snöfall...känns långt till våren. Har inte tröttnat på snön än, men jag vill gärna ha sol. Enda soldagen hittillls denna veckan var i måndags...då jag tittade upp i träden och såg den blåa himlen.

4 kommentarer:

Hero sa...

Det är ju så bra med vardagsmotion och dit får man väl räkna snöskottning:)Det snöar här också, och det känns som om det räcker nu. Men det är klart, några soliga vinterdagar till är väl ok.
ha en trevlig helg/kram Maria

Nattsyrran sa...

Visst vill jag också ha sol, börjar nästan få abstinens. Idag på fm sken solen lite svagt genom snömolnen så det var solsken samtidigt som det snöade=) Det var riktigt häftigt det också!!!
Trevlig Helg! Kram

Camillas Foto sa...

Så länge solen skiner går det utmärkt att stå ut med snön men tyvärr vill den inte alltid visa sig. Här smälter snön bort snabbt idag och det blir väldigt blött om tårna.
Ha det bra
Kram

mojjephoto sa...

Jag är dålig på att titta uppåt, tänk vilken vacker bild du tog här på ett vackert träd med snöiga grenar med en härlig blå bakgrund. Bra gjort och hoppas ni hittar en snöslunga på rean. :D
Morgan