måndag 1 mars 2010

Inomhuspyssel


Har varit en snurrig dag idag. Troligtvis för att jag jobbat hela helgen och för att den avslutande "sovande jouren" inte blev mycket av just sovande. Skulle hämta C hos dagmamman och undrade varför det var så lite barn hos henne och trots hintande så hade jag helt glömt bort att hon är ledig på måndagar och C var hos sin extradagmamma. Pinsamt värre (har gått hela dagen och fått ruskiga flashbacks från händelsen, whaaa!) men men, kan tänka mig att jag inte är den första och att det är väl bra om man kan roa någon en tråkig måndag ;-)

Snön har vräkt ner idag, så det har blivit en del skottande och sen kändes det rätt bra att bara vara inne och pyssla. Passade på att träna lite porträtt på C, även fast han inte var ett dugg intresserad av att sitta still ( som vanligt). En bild blev jag iallafall nöjd med och provade på ett s.k. action, som jag fått med en fototidning. Hette något i stil med "sepia kornighet".

4 kommentarer:

mojjephoto sa...

En riktigt bra porträttbild detta, helt klart en bild du ska vara riktigt nöjd med.
Morgan

Karins fotoblogg sa...

Jättefint! han ser så härligt finurlig ut tycker jag :)

Ja du när nog varken den första eller sista som glömmer en sån grej ;)Själv så tänkte jag lämna killarna på ett planeringsstängtdagis i höstas. Kom på det i grinden till dagis... smet snabbt därifrån :) Meen maaaammaaaa, ska vi inteeee vaaaa på dagis???? Nix pix, not idag. :)

Herregud människa, hörde ni blivit med kamera! GRATTIS! Jag har blivit lovad av maken din att vi ska få komma och smeka den lite ;)

Kram!

Hero sa...

Härlig bild på din söta kille! vilket underbart "motiv" du har i honom, rena fotomodellen:)I den åldern är de ju så härligt naturliga också!

Efter att ha jobbat många år i förskolor och i skolan, så kan jag lova dej att värre har jag varit med om. du hämtade ju i alla fall ditt barn:) Och jag har också glömt både det ena och det andra när det gäller barnen. Några goa skratt har det blivit...
/Kram

Photos by Storm sa...

Finaste kilen. Vilket härligt uttryck, jättebra porträtt/kram