lördag 6 mars 2010

Studioporträtt del 2


Här kommer en till bild från i tisdags kväll. Samma ljussättning som i "Studioporträtt del 1", men denna gång med Rebecca som modell. Också hon var otroligt duktig och vacker, vilket gjorde mitt jobb rätt lätt. Synd att tiden rann iväg och jag inte hann få så många bilder av henne.

3 kommentarer:

Niklas exponeringstränar sa...

Fin komposition och bra kontakt med modellen. Trevlig helg/Niklas

oumberligating sa...

Nu har jag sett den här "enögda kvinnan" i kommentarsfälten hos flera fotobloggar, så helt plötsligt så upptäcker jag....Det är ju Fönster Karin för sjutton!
Trevlig bild, ingen kommer glömma din blogg, kanske man drabbas av någon "förbannelse" om man inte skriver en kommentar under den? (ler)
Fina och härlga bilder som vanligt, Exponerings Niklas ovan skriver bra kontakt med modellen, håller med, så verkar det vara!
Funderar starkt på att själv ge mig in i fotobloggandets värd!
Visserligen så samlar jag bilder på min blogg, eller inte bara bilder, jag samlar på kontakter också, två fotokonstnärer har jag fått bildrättigheter till under veckan! Undrar bara när jag ska få tid att visa dem på Galleri Jernsaxen! Flera fina lokaler har jag hittat, men man måste få "ekonomi" i det hela! Men var sak har sin tid och det är mitt motto, mina "fragglar" är ju stora nu och Lilla Frun sätter jag i något hörn som en "levande installation" Smärta ska hon/konstverket heta!
Ha en fin FotoSöndag!
Kram ifrån Peter!

Ulrica sa...

Vilket ljuvligt porträtt. Du är jätteduktig. :) Så länge sedan jag var här... tiden rinner iväg numera. Och nu när jag jobbar blir det ju ett helt annat flyt, och ensam med tjejerna.

Om du vill och orkar är du välkommen till min ordblogg:

http://ulricasord.wordpress.com/