onsdag 21 juli 2010

Mönster

Efter en tidig joggingtur i elljusspåret tog jag bilen till stenbrottet som inte ligger långt därifrån. Blev betagen av de vackra färgarna och mönstren som visade sig...som att stå i värsta konsthallen.
Imorgon bär det av långt norrut. Vi tar kväller i Umeå och sedan vidare på fredag. Slutdestination - Lahdenpää, ligger norr om Korpilombolo. Ska bli kul att återse mina farföräldrars gård med omnejd. Kommer nog att bli en hel del bilder...har ett än så länge hemligt uppdrag som kräver en hel del bilder från denna vackra plats.
Nu blir det lite lugnare med inlägg på bloggen ett tag. Jag vill passa på att tacka alla för kommentarer, de värmer mycket!! Har själv haft problem med internet (får se om jag får iväg detta inlägg), tror att modemet har fått värmeslag eller nåt. Har försökt kommentera på flera bloggar ett flertal gånger utan framgång, men förhoppningsvis löser det sig lagom tills vi är tillbaka.

8 kommentarer:

Åke sa...

Spännande bilder du visar här! :)

Kerstin sa...

Mycket läckra bilder. Nu blir jag sugen på att åka tillbaka till "vårt" stenbrott. Jag var så betagen av det stora förra gången så att titta närmare på mönster får bli ett nytt projekt. :)
Hoppas att ni får en trevlig resa. Idag är Umeå väldigt blåsigt men hoppas att ni gillar stan i alla fall.
Kör försiktigt och ha det gott.

Karins fotoblogg sa...

Hi hi hi! Jag vet vad du ska göra ;)! Lycka till! Hoppas ni får en fin tripp! Ja, verkligen som att stå i en konsthall, snyggt värre!

ha det gott och hälsa familjen!
Kram!

Photos by Storm sa...

Härliga bilder och särskilt den tredje. Hoppas du får en härlig semester långt där uppe i norr. Kör försiktigt/Kram

Jörgen Håkansson sa...

Läckra mönster, är ju själv svag för naturensdetaljer, och har svårt att låta bli dom :)
Går mest och snokar efter sånt och missar alla intressanta djur som passar på att ställa upp sig fint när jag inte ser :D

Mats Andersson sa...

Väldigt vackra färgskalor. Snygga bilder.
- ha en bra tripp!

Nattsyrran sa...

Fantastiskt läckra bilder. Vilken härlig värme i färgnyanserna och som sagt underbar mönster. Tänk ändå vad naturen kan skapa. Hoppas att ni får en underbar vistelse i norr=)

Niklas sa...

Absolut! Riktigt läckert hur färgerna också avspeglas i vattenytan på vissa av bilderna.

/Niklas