söndag 18 juli 2010

The one


Svårt att förklara det där med träd. De har definitivt egna personligheter. Ibland kan jag fastna vid att titta och begrunda alla dessa personligheter som ståtligt står och tittar ner på mig. Ibland så tysta och bestämda och ibland svajande och susande nästan dansande. Det är som sagt svårt att sätta ord på min upplevelse av trädsläktet, säkert har vi alla ett eget förhållande till träd eller annat i naturen,smått som stort. Det är bara att gå ut och känna kraften och lugnet. Varför "The one"? Hittade inget bättre namn att beskriva mitt möte.

6 kommentarer:

Karin A sa...

Vilket speciellt träd och mycket effektfull bild. Den talar direkt till mig! Jag håller med om att träd har egna personligheter. Jag kan bli väldigt fäst just vid träd och de ger mig speciella känslor, vissa positiva och andra mer åt det negativa hållet. Träd kan förmedla trygghet, osäkerhet, glädje, sorg...och säkert mycket mer.

Photos by Storm sa...

Det syns att du bor vid en gammal skog och det syns i bilden att du trivs bland träden. De där åldriga träden har stått där länge länge. Jag tycker också om gamla mossiga skogarna/Kram

Åke sa...

Det här var en spännande bild! Välkomponerad och med ett huvudmotiv som ger en intressant kontrast till de övriga träden i bakgrunden. Det svartvita ger precis rätt stämning åt bilden. :)

Anonym sa...

Utmärkt bild, det här är en bild helt i min smak. -Kanon!
Morgan

Lappland Nature sa...

Jag är en som också är väldigt svag för träd i olika varianter.
Gillade gråskalan och den lite kusliga känslan i din bild.
Själv har jag fotat fjällbjörkar i underbart ljus,så mina bilder på träd innehåller rätt mycket gröna och vita nyanser. Ska lägga in dem i bloggen snart.
Ha det gott.
Maria

Samuel Jacobsson sa...

Det är det som är konsten med att göra en bild.
Vi har alla sett en stam innan, men att göra den så det blir en speciell dragning och sug i bilden är en känsla som inte går att lära sig genom att läsa sig till det.(lång mening;) Du utvecklas starkt hela tiden.
Grattis till stammen !! Säger man så ?? (ler)