onsdag 20 maj 2009

Familjekul!
Har gått många dagar sedan senaste inlägget. Jag har haft fullt upp...vet inte riktigt med vad...? men tiden har gått åt och inte räckt till, så bloggen har fått vila. För några dagar sedan hade vi lite kul (delvis roligt tyckte C) framför kameran. Har ju skaffat ett stativ för ett tag sedan och vad kan vara mer praktiskt när man ska ta familjeporträtt. Har valt ut några mer och mindre lyckade bilder. Lite kul att visa att det svåra är att få alla bra på bild.
Idén till familjeporträttet kom till då vi upptäckte att vi behövde ett till våra papper som skulle skickas in till AC (Adoptionsccentrum). Vi har blivit klara med vår utredning och ska ställa oss i den låååånga kön för att få adoptera en syster eller bror till C. Spännande även fast vi vet att det är flera år framåt i tiden tills det blir vår tur!

Ni kan ju gissa vilket av fotona vi skickade ;-)

13 kommentarer:

Ninni sa...

:) Vilka härliga bilder! Jag känner igen svårigheten med att få alla deltagare lyckade på samma bild. Nu är jag ganska okunnig om det här med adoptioner...jag hade en arbetskamrat som ville adoptera ett barn på 80-talet och vet vilka problem hon och hennes man ställdes inför. Men menar du att man måste göra om hela proceduren för barn nummer två också? Naturligtvis är det bra att man ser att barnen blir bra omhändertagna...Men vi andra då som föder barn??
Hoppas du får en skön helg med mycket fotande!
Kram Ninni

Fine Little Day sa...

Vad fina ni är :) Jag tror att ni skickade bilden längst ner (?)

Smamman sa...

Vilka fina bilder ;-) Tur att man inte använder filmrullar ibland :-) men ofta blir ju bilderna man inte väljer roliga. Ha det så bra och lycka till! Helt otroligt att det skall ta flera år ju!

Hero sa...

Jättefina bilder. Man tycker ju att det skulle gå lite snabbare andra gången, eftersom ni redan gått igenom allt. men jag hoppas ni inte ska behöva vänta för länge...
Nu ska jag straxt sätta mig i bilen och åka till Bergslagen, där jag kommer ifrån. Från havet till de djupa skogarna...
ha en trevlig helg
Kram Maria

Niklas exponeringstränar sa...

Fina bilder! Modigt att våga ha med en glasspinne i sammanhanget med tanke på kladd på klädesplagg och kamerautrustning...Och vilka snygga brallor C har förresten :-)Snyggt att du fick lite Carola-blås i håret på en bild (Ja gossarna fick väl det också men det märks ju liksom inte på samma sätt)Jag gillar nog den sista bilden bäst.

Simma lugnt
/Niklas

Niklas exponeringstränar sa...

Ja, jag gissar ju också på sista bilden! Men jag tycker ändå att ni har flera fina bilder! Fina färger på kläderna som matchar bakgrunden. Jag gillar också Carola-blåset :) Skulle var kul med ett fint familjeporträtt, du kanske kan föreviga Kronvalls vid tillfälle?! Ses imorgon!
Kram

Niklas exponeringstränar sa...

Hoppsan, inloggad som maken men det kanske du fattade? ;) Även denna blir som maken då jag inte orkar logga in, fast jag gissar att skriva dessa rader tar lika lång tid som om att jag skulle ha loggat in ;)
Kram fr KARIN

Photos by Storm sa...

Fina familjebilder du fick. Sista bilden fastnade jag särskilt för. Där ser det ut som om ni börjar trivas med situationen. Oj, vänta flera år...hoppas det går snabbare. Ha en skön helg/Lis

Camillas Foto sa...

Fina bilder, gillar också Carolablåset i håret (här använder tjejerna hårfön för att fixa blåset). Jag gissar på att ni skickade den sista bilden
Ha det bäst
Kram

Pumita sa...

Jättefina bilder! Svårt att gissa vilken ni skickade men jag gillar den översta bäst. C har en härlig min. Kul och spännande med syskon så småningom. Lycka till med allt! :)

Nattsyrran sa...

Åh vilka ljuvliga och talande bilder. Alltid bra att "muta" lite med glass=) Jättefin familj, verkligen!!! Lycka till!

Ulrica sa...

Underbart och kul att se er på bild. Jag sitter och ler... Jo, jag fixar det allra mesta med Felicias hår själv. Har haft goa grannar och dagisfröknar med ursprung i olika afrikanska länder och de har fixat otroliga flätade frisyrer.

Så roligt att ni är igång med syskon. Grattis. Även om ni får vänta ett tag. Lite avis är jag allt... ville ha en STOR familj men vi fick sätta stopp vid två guldklimpar. Och vem är jag att klaga över det:)

Vita Stunder sa...

Så fina ni är!! :)
Ni ser verkligen ut att ha det bra tillsammans.

Och grattis till att utredningen är klar, även om det återstår lång väntetid förstås.
Jag gläds med er! :)

Stor kram från mig!