tisdag 5 maj 2009

Gult och blåttEfter lite krypande på alla fyra i det gröna gräset fann jag dessa små pärlor som bara väntade på att bli fotade. Heja Sverige!

8 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Heja sverige säger du. Heja Karin säger jag! Visst är det härligt att utforska världen krypandes, ålandes nere på marken?! Igår kväll kom jag hem med blöta armbågar och leriga knän och stövlar :) Jag tycker att det är kul hur du visar samma bild men med fokus på olika ställen. Bild nr tre uppifrån tycker jag hade vunnit på om det lilla grässtrået framför blomman hade knipsats bort innan du fotade. Den är så himla skönt suddig med den gula blomman i fokus...

Ha det gott och Kram!

ps... snart dröjer det inte länge tills vi jobbar tillsammans igen :) ds

Photos by Storm sa...

Vackra färgtoner i blombilderna och så grönskan i bakgrunden. Ser att ni slitit hela helgen med stängsel. Tips på hur du ska förflytta fåren kan du se i mitt inlägg idag. Ha en bra tisdag/Lis

Niklas exponeringstränar sa...

Jag var på vippen att skriva samma sak som hustrun ovan. Bild nr 3 - klockren...bara lilla grässtrået bort så..
Tack för kommentar förresten. Jag ska försöka välja "porträttoffer" på jobbet...och även idag skriver jag; läs mail.

Rock on
/Niklas

Vita Stunder sa...

Fina bilder Karin! :)

Det är härligt att kräla på alla fyra i det gröna!

Ha en fin tisdag!
Kram Anna

Nattsyrran sa...

Jaha, här ser jag en som har varit i min trädgård och fotat... Närå... Men man skulle kunna tro det för det ser så ut här också, ett gult och blått blomhav. Vi har däremot fått några Gullvivor också som tittar fram. Må gott =)

Camillas Foto sa...

Ni är ett par veckor efter oss i Skåne, nästan så att jag vill åka uppåt i landet och få uppleva våren en gång till.
Ha det bra
Kram

Ulrica sa...

Ljuvligt. Måste säga att jag är svag för de blå blommorna, nummer två. Där står den och bugar, för blyg för att höja blicken och visa den vackra insidan:) Snart blir det jobba av.... undra vem man ska porträttera, hmm. Tål att tänkas på.

Kram ULrica

Hero sa...

Så underbara bilder på vackra blommor! Otroligt fina.
Tulpanrabatten är tyvärr inte min. Den finns i stadsparken här. Jag bor i en lägenhet mitt i stan, lämnade mitt drömhus och en stor härlig trädgård för två år sedan.
Ha det så bra
kram Maria