söndag 3 maj 2009

Helgen som gick alldeles för fort


Bloggen har fått stått lite i skymundan nu några dagar, annat har krävt hela min tid och kraft.
Vi har varit hemma i stort sett hela helgen förutom några snabba vändor in till stan för att köpa stängselprylar på Granngården. Vad har vi gjort då? Jo följande: lite röjsågning, städning av "fårhus" och sedan har varenda lilla stund ägnats åt stängslingen. Vi är ju nybörjare när det kommer till stängsling så vi har säkert inte varit så effektiva, men man måste ju lära sig och det har vi verkligen gjort under dessa dagar. Vi är inte färdiga än, men nu ser vi ljuset i tunneln... Det bästa med att stängsla enligt mig är att sätta stolpar och det värsta hittills har varit att sätta tråd - ståltråd. P.g.a en envis rethosta som jag haft i några nätter nu så var väl inte förutsättningarna helt optimala för att testa mitt tålamod. För det var just var denna tråd har gjort, den har trasslat till hela min tillvaro!! Tur att vi bor mitt i skogen, för efter att jag trasslat ut den ungefär 10 gånger så brast det för mig så jag var tvungen att skrika endel mindre fina ord och samtidigt brutalt sparka på det närmsta skogen hade att erbjuda (några kvistar). Förlåt grannar om någon hörde mig!
Men innan mörkret föll nu ikväll så måste jag erkänna att min relation till ståltråden blivit lite lättare, vi har väl fått någon slags acceptans för varann ändå.
Idag hann jag iallafall få med mig kameran. Det är så mycket som växer och frodas nu, så man skulle kunna fota hela dagarna.
Men nu är det våra sommargäster som får komma i främsta rummet, så fotandet får stå tillbaks tills vi är färdiga.

4 kommentarer:

Nattsyrran sa...

Oohhpss! Hoppas tråden sitter på plats nu och vilken nedrans tur att det inte var en stor sten som fick känna på din avreagering... Eller kanske ska säga, vilken tur för din fot/tå att det bara var några kvistar... Må gott!!

Karins fotoblogg sa...

Hahaha:) Skogsterapi! Så spännande... det blev får ändå?! Visst är det härligt med allt grönt som frodas?

Tack för den konstruktiva kritiken på magnolian! Så här i efterhand när jag tittar på bilden så hade jag önskat att jag placerat blomman ännu mer nere i det högra hörnet och knoppen, som du sa,mer i det övre vänstra hörnet...

Kram!

Niklas exponeringstränar sa...

Herrlich med kroppsarbete. Igår brottades jag med en cykelpump från biltema...hade nog behövt lite skogsterapi även jag.
Förresten...kolla din mail.
Simma lugnt
/Niklas

Fine Little Day sa...

Men vilka fina vitsipporbilder! Hade också tänkt att få tid att plåta vitsippor i år, men nu är det kanske för sent? Söt med Tussilagon :)!