torsdag 16 juli 2009

Efter regnet...


...i förrgår kväll gick vi ut i skogen och trotsade myggorna för att leta svamp/rasta hunden. Solen lyste upp så fint i skogen men det blev en snabbrunda och sedan hem igen då det var dags för nattning för den yngre generationen. Jag smet ut igen, insmord med div. myggmedel och bytte objektiv till macrot. Tänk vad mycket fint det finns nere vid fötterna som man vanligtvis bara trampar på och inte lägger märke till. Denna lilla skapelse hittade jag i en gammal stubbe och som bara väntade på att bli fotad...men ack så svårt det var att få en skarp bild. Jag ändrade bländare m.m för att få hela knoppen skarp men icke. Myggorna gjorde nog sitt till också. Nu tycker jag att det blev rätt så bra ändå. Bättre lycka nästa gång, får se vad jag hittar bland stubbar och mossa då...?

6 kommentarer:

Veronica sa...

Jag tycker om dina bilder, de blev jättebra!!!
=)

Ulrica sa...

Ja, vädret på söndag blir kanske inte det bästa men vi håller tummarna. Dock blir musiken grym:) Det är stora scenen hela dagen och det kommer komma grymt med folk. Blir helt klart att komma i tid, ta en plats och inte lämna den.... men vi är ju fyra så vi kan turas om att passa:)

Det har varit två grymma dagar hitintills och idag väntar skön musik igen. Det finns att äta (enklare mat) och dricka på området. Allt finns som man behöver.

Det ska verkligen bli kul att ni också kommer.

Ses! Kram. Ulrica

Photos by Storm sa...

Jag håller med dig. Bilderna blev bra och man hade nog inte tänkt på den lilla skapelsen utan ett macroöga. Hoppas att du har en skön ledighet hittills även om vädret verkar växla. Vi har haft tropisk värme i under veckan och jag har badat (kors i taket)/Kram Lis

Cecilia Boivie sa...

Jag tycker också att bilden blev jättebra! Nu hoppas vi på att värmen håller i sej, men det bådar inte gott för nästa vecka. Låter som det blir mer regn. Ha en bra helg!

Kerstin sa...

Bilderna blev ju bra. Allt behöver inte vara knivskarpt. Visst är det lustigt vad mycket man upptäcker genom macrot, sånt man aldrig tänkte på förr. :)
Ha en fin dag.

Nattsyrran sa...

Riktigt fina bilder som jag tycker att du verkligen lyckats bra med. Känn dig nöjd!!!
Kram