fredag 10 juli 2009

Pussen
Nu skiner solen och jag har nästan glömt bort allt eländiga regn som fallit från skyn de senaste dagarna. Efter regn kommer sol, som jag brukar säga ;-) Vad gör man när man har semester och det bara vräker ner där ute? Jo jag har äntligen tagit tag i projektet : Fotoalbum!!! Har för inte allt för längesedan blivit färdig med det första albumet sen vi fick barn och då pratar jag det första två veckorna!! ...då vi adopterade vår son och var i Sydafrika under två veckor. Men efter det har allt bara stannat på fotoalbumsfronten. Så i förrgår började jag det enorma jobbet att gå igenom alla bilder vi tagit från 2007 och framåt (pust!). Det har varit kul och samtidigt svårt att välja ut. Han var ju ca 5 månader då vi kom hem och alla vet ju hur söta bilder det blir när man tar på knubbiga små 5-månaders bebisar ;-) Så jag har nog ett jobb sedan att försöka få rum i fotoalbumet, eller köpa ett till. Har precis börjat gallra ur från 2008, men jag tror nog att det blir ännu mer bilder från det året (hjäälp!)
Här bjuder jag på några av alla bilder från sommaren 2007, då vi var ganska ny hemkomna. Vi hade precis skaffat ny kamera (den vi har nu) och det är min man som har tagit bilderna.
Visst är de fina!

7 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Så söta bilder!
Visst är det svårt att gallra ut bilder och det tar ju så lång tid också, själv har jag också börjat men inte hunnit särskilt långt.
Ha det bra
Kram

Maria/mamma med kamera sa...

Så fina bilder, vilken bra tidslinje i dem. Ja, jag har några årgångar, som jag har gett upp helt och hållet när det gäller album. Nu beställer jag fotoböcker istället. Det tar tid det också, men då sätter jag mig ner och får det gjort åtminstone en gång per år.

Ulrica sa...

Visst är de fina och C ljuvlig... mmm längar tillbaka. Men det får bli en återresa för vår del. Barnakvoten är fylld:)

Nattsyrran sa...

Fantastiska fina bilder att bevara i albumet. Och vilken goding sen..... Så underbart söt=)

Kerstin sa...

Det är en ljuvlig bildserie du bjuder på. Han är ju så söt att man kan bara smälter. :)

Fine Little Day sa...

Underbar serie :)

Mr and Mrs Lorentzon sa...

Vilka JÄTTEfina bilder!
-Katie, mamma till Esther från Joburg