onsdag 29 juli 2009

Vad är det som låter?Tänk vad bra det är att ha stor tomt att springa på om man är 2 år och har massor av spring i benen. Det gjorde C igår och jag försökte i vanlig ordning fånga honom med kameran... då han plötsligt stannade upp och jag sa: "titta på mig så ska jag ta ett kort!" Och han gjorde det! dessutom med ett leende på läpparna, otroligt! Jag hann precis fånga honom och sen stack han en liten runda igen och sedan stannade han upp igen och frågande: "vad är det som låter?" Jag sa: "jag vet inte... kanske ett flygplan". Han sa: "det är flygplanet som låter". Eftersom han ibland tycker att det är rätt läskigt med vissa ljud, så tog han på sig sin allvarligare min. Men sedan var flygplanet borta och han sprang sin väg igen och ramlade omkull och skrattade.

7 kommentarer:

Ulrica sa...

Å de är jättefina. Och den översta är helt underbar, vilket smajl :) För de är ju faktiskt inte lätta att fånga med kameran i den där åldern, det är betydligt lättare när de är 11 och älskar att stå framför kameran. Visst är det min gamla brudklänning som nu användes att leka i på stranden och i vattnet. Vi hade en underbar stund tillsammans och det var så kul.

whatthefuckdotcom sa...

Underbara underbara foton på buspojken :)

Kerstin sa...

Du fick lön för mödan. Vilka fina bilder det blev. Översta är superfin med det fina leendet och de varma ögonen. :)
Ha det gott.

Photos by Storm sa...

Jättefina bilder på lilla C. Ja, en 2-åring måste vara det svåraste att fånga på bild. Ha det bra/Lis

Hero sa...

Du har verkligen en jättesöt "modell"! Inte lätt dock att fånga en liten kille i farten, men du har lyckats. dina bilder är så fina:)
Trevlig helg
kram Maria

Ulrica sa...

Ja vad det skulle vara kul att ta bröllopsbilder... det är ju inte så att fantasin tryter. Och gärna ett trash-the-dress jobb efter bröllopet.

Fine Little Day sa...

Vilken härlig serie :)