torsdag 2 juli 2009

Sommarminnen







Nu börjar mitt sommarlov, jippie!!! Jobbade sista dagen idag och är ledig flera veckor. Sitter nu mitt emot maken som sitter framför sin dator ( vet inte om jag gillar att vi fått sådana vanor, men vi sitter ju iallafall tillsammans....) och går igenom en massa bilder från senaste månaden och fastnade vid dessa. Många minnen kommer till liv när jag ser på dessa bilder och tycker att de passar till ordet "sommarlov". För bilderna kommer från ett hus där jag spenderade mycket tid speciellt sommartid och har därför många sommarminnen. Hoppas på att min semester kommer att kännas lika oändligt lång och härlig som sommarlovet kändes som liten...jag sa att jag hoppas ;-)

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilka fina sommarminnen.
Och fina bilder. Hoppas att din semester blir åtminstone lite som ditt sommarlov. :)
Ha en fin helg.

Photos by Storm sa...

Ser ut som ett hem på landet. Tavlan som är på sista bilden fanns hos min mormor och morfar och jag var lite rädd för "farbrorn". Hoppas du får en riktigt härlig och låååång ledighet. Jag kämpar på en vecka till/Lis

Camillas Foto sa...

Mysiga bilder
Hoppas att ditt sommarlov blir alldeles underbart och lagom långt
Kram

Karins fotoblogg sa...

Vilka vackra bilder, jag gillar dem jättemycket! De två första är absoluta favoriter! Vilken skatt att kunna fota i det huset.

Kram