måndag 2 augusti 2010

Dörren till vedbon...


...i Lahdenpää, fungerar alldeles utmärkt som start och landningsbana för alla möjliga vingbeklädda insekter. Sländan provade ett flertal ställen och helt plötsligt kom en liten humla farandes. Verkade vara en skön plats i solen :-)

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilken himla tur du har att de kommer och landar bara så där. Jag har fått jaga ordentligt för att hitta nån slända. :)
Finfina bilder blev det i alla fall.
Ha det gott.
Kram

Åke sa...

Det gäller att vara nyfiken på det mesta vi har runtomkring. Fina bilder på sländorna här, och passande bakgrund! Själv har jag inte lyckats fånga nån slända på bild i sommar.

Karins fotoblogg sa...

Fina bilder! Visst är dom läckra?!!! Vilken underbar bild på din pappa, den är suverän Karin!

Vi ses snart hoppas jag! Imorgon börjar jag jobba. Ska träffa brudparet innan... :)

Kram!

Karin sa...

Kerstin: Ja de är inte lätta att fånga på bild...iallafall inte när de flyger ;-) har gjort många misslyckade försök. Men som sagt här verkade den trivas och satt duktigt kvar så jag hann fota :-)

Åke: Tänkte ärligt talat inte så mycket på bakgrunden när jag tog dessa bilder, men blev glatt överraskad, speciellt med den andra där jag gillar färgen och skuggorna av grässtråna, ibland har får man sig en glad överraskning :-) Än är inte sommarn slut, så du hinner säkert fånga en på bild.

Karin: Tack för det! Ja sländor är riktigt coola! Ååå vad spännande...jag ställer gärna upp som bröllopsfotoassistent om du vill och jag kan (?). Vi ses iallafall nästa vecka gissar jag, då min semester är slut. Är hemma denna vecka (förutom lör-sön) om ni vill komma över på fika eller nåt. Vi hörs! / Kram