torsdag 5 februari 2009

2-åringen
Idag har vi firat C som fyllt 2 år!! Jag började min dag på jobbet där jag vaknade efter en god natts sovande jour och gav mig ut på tårtjakt på stadens konditorier. Hann besöka tre stycken innan jag hittade en passande. Nöjd och glad för det tog jag tåget hem och promenerade den sista biten. När jag skulle lägga upp tårtan på köksbänken märkte jag förvånat att jag burit den med kortsidan nedåt!! Jag förstår inte hur jag lyckats med det, men tårtan var rätt ok ändå.

Efter att ha hämtat C hos dagmamman blev det köttbullar och makaroner till lunch - favoriten, och sedan en tupplur. Vaknade lagom för att se mormor och morfar anlända med paket i högsta hugg. Det blev presenter från både morföräldrar och mostrar och morbröder och kusiner.

Efter att ha mumsat i oss lite mosad tårta m.m. gick vi ut en sväng för att bl.a. testa nya pulkan, äta snö och åka snöraka. Frasse fick också sitt med promenad och lek i Dogville.

En super lyckad dag och imorgon blir det mera kalas för att inte tala om i övermorgon...

6 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Första bilden är så underbar! Superbra fångat! De andra är så klart fina de också men den var speciell tycker jag!
Grattis till gossen i efterskott! Vi ses ju imorgon :) Själv så fick jag ett Gorilla pod(finurligt bordsstativ) och fjärrutlösare på morgonen. Inte dumt alls!
Kram

oumberligating sa...

Tack för kommentaren inne hos mig, tittar in till dig så här på eftermiddagen för att önska trevlig helg, fina bilder som du lagt in mvh från Peter Olofsson

oumberligating sa...

Du tycker ju om att sjunga vad tycker du om Marianne Faitfull som jag länkat till via Youtube idag?Mvh från Peter!

Ulrica sa...

Han är underbar din kille, men av naturliga skäl så är jag nog extra svag för honom ;). Den första bilden är underbar, mycker bra fångat. Brukar ni åka på SA-träff? Vi har aldrig varit på någon... ännu.

Camillas Foto sa...

Grattis i efterskott till 2-åringen!
Kram
Camilla

Marie Höglund sa...

Vilken liten goding till kille :-). Fina kort. Å en sötnosgoldi oxå.