onsdag 11 februari 2009

Ordlös Onsdag - Vinter / KylaVinter och kyla är ju ett väldigt passande tema just nu. För nu är det verkligen vintrigt där vi bor. För ett tag sedan var det inte riktigt lika kallt som det är nu. Men så pass kallt att det bildats en hel del istappar på vårt altantak. Då var jag framme med kameran förstås.

För att se mera vintriga foton se här

6 kommentarer:

Pumita sa...

Såå snyggt! Det här måste vara onsdagens vackraste bild! Det ser så fint ut med den mörka bakgrunden och isens blåa nyanser.

Wickans värld sa...

Så mysigt att ni också får snö, å som ligger kvar ett tag!
Hoppas vintern håller i sig ett tag "där nere"!

Ulrica sa...

Jag har en utmaning hos mig till dig... fjärde bilden i fjärde mappen ;)

Ulrica sa...

Ooops jag glömde, läckra istappar som sakta smälter...

Karins fotoblogg sa...

Snyggt Karin! Jag har tänkt på det här med kritik.... Jag vill gärna få respons på mina bilder för att kunna utvecklas. Bra som dåligt. Det känns ju som att både du och jag har varit lite "tydliga" med vad vi tycker om varandras bilder. Jag uppskattar det jättemycket. Hur känner du? Vill du ha det? Tycker du att det känns kul? Nu menar jag inte att du måste ha långa utläggningar så fort du tittat på en bild hos mig såklart! :) Jag själv tycker att man övar upp sitt "bildseende" genom att titta på andras bilder. Hur som helst! Nu tänkte jag ta och tycka till om den här bilden. (Man får ju dessutom tycka olika, smaken är som baken ;) )
Jag började denna kommentar med att tycka: snyggt Karin! Och det gör jag meeen jag tänker att om du hade valt en annan placering på det ljusa i bakgrunden så hade istappen kommit ännu mer till sin rätt. Eller kanske ännu hellre att hela bakgrunden var mörk... Bara en tanke från en amatör... :)
Kram!

Karin sa...

Tack för kommentarer!
Karin: JA, jag vill jättegärna ha åsikter om mina bilder. Bra som dåliga. Jag skulle det tycka att det vore lite kul om någon vågade skriva att de INTE tycker om bilden och varför, oftast är det ju tvärtom. Men jag känner att alla får göra lite som de vill. Ibland kanske man inte kan, orkar el. har lust att skriva varför man tycker om el. inte tycker om en bild. Och då tycker jag också att det är helt ok att bara skriva att den är fin eller ful, eller inte kommentera alls.
Kul att du också tycker att det är roligt med lite konstruktiv kritik, även om jag väl visste det redan. Ibland känner jag bara att jag inte är tillräckligt duktig att kommentera det tekniska t.ex. Men jag gör så gott jag kan.
Sist men inte minst, istappen. Jag håller fullkomligt med om att den skulle ha kommit mer till sin rätt mot den ljusa bakgrunden. Mitt problem är att jag inte lärt mig att se helheten än, jag fotar snabbt och effektivt och då blir det inte alltid genomtänkt. Men just sådana här kommentarer få mig att tänka till och kanske bli bättre! TACK. / KRAMAR