söndag 1 februari 2009

Gran i is
Nu sitter jag med ett öga på datorn och ett på "Mia och Klara"(Svt1). Helt fantastiskt roligt!
Söndagen har snart passerat och jag har faktiskt hunnit med en hel del. Började med att åka till sopsorteringen för att slänga ett tiotal kassar för att sedan åka in till stan för att träffa några trevliga mammor jag lärt känna här i bygden för att besöka en s.k. "Babymarknad". Där såldes det alla möjliga barngrejer, både nya och begagnade grejer. Hittade lite leksaker till C, bl.a en elgitarr och förstärkare helt i plast för 40 spänn. Brukar bli lite oförsiktigt med makens gitarrsamling, så det kommer väl till pass.
Fortsatte sedan för att storhandla bl.a. inför stundande kalas för vår C som fyller 2 år på torsdag.
Väl hemma gick jag och C ut medan maken åkte in till stan för att träna. Fick med mig kameran och fick kämpa mig till några hyfsade foton på vår gran som egentligen har gjort sitt. Satte den utanför trappen med julgransljus innan jul då den spred lite härligt juligt ljus och har liksom inte orkat tagit undan den. Men det kanske var tur, för nu har den fått de allra vackraste smyckning i form av istappar. Svårigheten med att fotandet bestod i att sonen stod och buffade på mig och ville fram och bryta av istapparna. Så det blev inte många kort med perfekt skärpa, men men...


M kom med en rolig överraskning här på kvällskvisten, som jag tyckte var lite skojig och gullig.
Klicka på bilderna så ser man vad som står.

4 kommentarer:

Ulrica sa...

Jag tycker bilderna på istapparna blev attans snygga och det var ju ett superduperbra presentkort som du fick. Jag visade det genast för maken ;))

Karins fotoblogg sa...

Snygga tappar! Gillar att du lyckats fånga dem på så olika sätt. Ååå M kan han... den bästa presenten en fru kan få(el make för den delen)! Vilken tur att min make läser din blogg;)
Kram

Niklas exponeringstränar sa...

Hmmm...undrar just vilket presentkort jag ska önska mig (eftersom frugan också läst :-)
Håller med K. Intressant att samma gran kan bjuda på så olika slags ljus och tappar. Och snyggt fångat. Gillar din månadsbild. Känns verkligen Januari.
Simma lugnt
/Niklas

Nattsyrran sa...

Men du vad gulligt!!! Vilken present!!!
Jag tog mig friheten och ordnade min egentid själv så nästa helg är jag i huvudstaden, utan make och barn!
Mvh Susanne