söndag 29 mars 2009

Fototriss - Gissa staden?Vet inte riktigt hur mycket jag ska avslöja...hmmm. Är en europeisk storstad som börjar på B, nära medelhavet, man kan bada vid stranden och shoppa på samma dag. Sägs att deras fotbollslag är rätt bra. Utsikten från det sista fotot är från en jättestor gammal kyrka som fortfarande inte är klar, därav byggnadsställningarna. Nu kanske det blev lite för lätt eller...?

För att gissa flera städer se Fototriss

17 kommentarer:

The Kin'Xp sa...

Nice pages!
we like your blogging style and we want to advertise your blog.
If you want us to link your blog in our site,
put us in your blogroll, write in a mail :

1.your site/blog address;
2.a representative image of your blog (if you have one);
3.a detailed description of your site.

we would be honored to advertise your blog on our blog!
anyway my friend, keep on with your great work!


I.L.Y.S. staff
"I link your site"

Bobo sa...

Inte vet jag var det är någonstans men bilderna är vackra, jag faller nog mest för den sista bilden. Den har en framtidstro över sig =)
Ha de gott/ Bobo

Pumita sa...

Den sista bilden får mig att tänka på Gaudís Sagrada Familia... och ja, nu läste jag ledtrådarna. Jag har också klättrat upp i katedralen. :)

Solvarm sa...

Hej!

Yes, samma stad som jag, Barcelona. Jag kände igen staden på den enorma fallossymbolen, vilken jag paserade varje gång jag var i Barcelona, när jag bodde i Tossa de Mar i Spanien.

Solvarma kramar drån Irene

irrhönan sa...

Hade ingen aning, men fnissade åt mittenbilden... Vilken jätte...hrm... fallos?!
:-)

Ninni sa...

Härliga bilder! Fallossymbolen är ju läcker...Vad är det för byggnad? hade du inte hjälpt till med första bokstaven och kyrkan som inte är färdig hade jag aldrig klarat det;)

Hero sa...

Barcelona, en underbar stad! och jättefina bilder.
Ha en fortsatt trevlig söndag

Wickans värld sa...

Gissar också på Barcelona. Det enda jag sett av den staden är flygplatsen en timme! Men jag vill gärna se mer! Ser ut att vara en fin stad!

Photos by Storm sa...

Ja, den staden gillar jag, måste nog dit igen. Fina bilder. Ha det bra/Lis

lilalili sa...

Underbara bilder från en underbar stad!
Ha en skön kväll!
http://lilalili.blogg.se

Ulrica sa...

Tog det på Fallossymbolen och fotbollslaget - Barcelona :) Och du var mig en baddare på geografi för visst var det Augsburg hos mig, och stadsdelen heter Fuggerei:) Ha det skönt... Kram U.

kadermo sa...

Barcelona, tack vare skista bilden. Jag vill åka dit ....

alacs sa...

Ja med ledtråden om den ofärdiga kyrkan så kan jag med :) Där har jag varit på bröllop och flanerat på Las Ramblas!

Kerstin sa...

Det måste väl vara Barcelona. Fina bilder var det i alla fall. :)
Ha det gott.

Sindri sa...

Underbara bilder! Jag var också inne och kollade in Barcelonabilder men det blev några andra tillslut. Fotovänlig stad är det och som alla redan har skrivit alldeles underbar :-)
/Smamman

oumberligating sa...

Det vore ju nu lite "töntigt" om jag också skrev vilken stad det är(ler). Var inne på Spanska turistbyrån igår och hämtade lite material, eftersom "Lilla Frun" är rörelsehidrad så behövs det lite mer detaljerad information, fin service fick vi, de skulle själva forska lite i sk handikappanpassade miljöer åt oss och åt Jernsaxen som förening. Ursäkta att jag varit dålig på att kommentera på din alltid fina och läsvärda blogg, läser alltid ska du veta. Ha en fin dag mvh från Peter!

Lusthuset sa...

Hej Karin. Kul att du hittade till min blogg och att du gillar vad du ser. Jo, staden är mycket riktigt Helsingör, ett litet vackert och originellt smycke vid Öresund. Jag gissar att din stad kan vara Barcelona...eller??? Hoppas vi ses igen. Ha en skön kväll.